Het bloggersteam

Malou

Ik, Malou, ben eigenaresse en hoofdredactrice van deze blog. Ik ben op 9 mei 2014 getrouwd met Bart en samen hebben we drie kinderen; Nomi (november 2014) en Lenn (juli 2016) en Elena (januari 2019). Naast deze blog schrijf ik ook op MadebyMalou.nl.

Kim

kim

Kim is moeder van twee dochters en een wolkenbaby. Ze woont samen met Jan en op 8 augustus 2018 geven ze elkaar het ja-woord. Kim schrijft met Amerikaanse gevangen, ze is een echte no nonsense blogger en ze heeft ook haar eigen blog; Krachtigemoeders.nl.

Laurie

laurieLaurie is moeder van twee zoontjes; Vinz en Jax. Ze is getrouwd met hun vader. Ook hond Snow woont gezellig bij haar. Verder heeft Laurie haar eigen babyproductenlijn en webshop; ByLauz.nl, waar ze ontzettend leuke spulletjes verkoopt!

Christa

christaChrista is moeder van Ryan (september 2012) en Chiara (december 2015). Ze is getrouwd en werkt 3 dagen in de week als binnendienstmedewerker bij het bedrijf van haar zwager. Op de dagen dat ze niet werkt zorgt ze voor haar kinderen en haar huisdieren, en verder blogt ze op Christa-schrijft.nl, waarmee ze tijdens haar tweede zwangerschap is begonnen om een vriendin in Curaçao op de hoogte te houden.

Tiffany

tiffanyTiffany is op 5 september 2016, na een zwangerschapsduur van 30 weken, mama geworden van Roan. Roan woog maar 1025 en hij was dus naast prematuur ook dysmatuur. Na 60 dagen ziekenhuis mocht hij naar huis.

Nadine

nadineNadine is moeder van Floortje en Jenthe. Nadine is getrouwd met Peter. In het dagelijks leven geeft ze Nederlands op een middelbare school. Op sportief gebied liggen de activiteiten nu even stil, maar anders loopt ze graag hard.

Maxime  

maximeMaxime is moeder van Fay (5,5 jaar) en Fay kreeg in oktober 2016 een broertje; Lex. Maxime was 17 toen ze voor het eerst moeder werd, maar toch is het haar gelukt om haar opleiding af te maken en op dit moment werkt ze 40 uur per week. Maxime is in januari getrouwd met Denny, en later dit jaar geven ze een feest.

Elske

elskeElske heeft 2 kinderen; Djurre (12 mei 2015) en Yara (1 november 2016). Ze is inmiddels bijna 3 jaar getrouwd met Richard. Richard is stuurman in de kustvaart en hij vaart 6 tot 8 weken en is daarna 6 tot 8 weken met verlof. In de periode dat hij vaart staat Elske er alleen voor. Elske’s hobby’s zijn haken en naaien.

Ylisha

ylishaYlisha is op 27 februari 2016 mama geworden van Mijntje. Ze is drie jaar samen met haar vriend Wesley. Ylisha heeft de studie musicaltheater gedaan, maar helaas zit ze op dit moment al een tijd in de ziektewet. In haar vrije momenten zingt ze graag, ze leest beauty- en lifestyleblogs en kijkt vlogs, ze checkt haar social media en ze droomt weg op de vele Pinterest pagina’s. Verder houdt ze van dansen en sporten, maar dat zit er op dit moment helaas niet in. Ylisha is te volgen op Instagram, Twitter en Snapchat (Ylisha Peters).

Ivette

ivetteIvette is ruim 6 jaar samen met Niels en sinds 2 jaar geleden zijn ze geregistreerd partners. Samen hebben ze 2 kindjes; Elsha is in juni 2015 geboren en in augustus 2016 kreeg Elsha een broertje; Fynn. Ivette is gek op creatieve dingen, ze maakt graag leuke DIY’s en ze blogt op Ivetteslife.nl. Daarnaast is ze regelmatig op haar telefoon te vinden. Ze leest blogs, ze kijkt vlogs en ze kijkt regelmatig op Pinterest.

Berdien

berdienBerdien leerde haar man in 2008 kennen en 5 jaar later trouwden ze. In augustus 2016 werd hun zoontje Boaz geboren. Ze wonen op de Veluwe en aan het einde van het jaar gaan ze verhuizen naar een koophuis. Berdien heeft haar diploma HBO Pedagogiek gehaald en ze werkt 3 dagen in de week als begeleider op een dagbestedingslocatie voor kinderen met een verstandelijke beperking.

Maartje

maartjeMaartje blogt anoniem op Voor Mama’s, Door Mama’s. Ze is moeder van een jongen en een meisje. Maartje wil graag een derde kindje, maar helaas heeft ze 2 miskramen gehad. Ze is 8 jaar samen met haar vriend, van wie ze op haar zestiende zwanger raakte. Door anoniem te bloggen kan ze hier alles delen wat ze wil.

Evy

mama quotesEvy is onze tweede anonieme gastblogger. Ze heeft 2 zoontjes, 1 van 2 jaar en in februari 2017 is haar tweede zoontje geboren. Ze is getrouwd en heeft gewerkt als kapster, maar nu werkt ze even niet. Pas geleden is vastgesteld dat ze een postnatale depressie heeft en daar probeert ze nu met behulp van een psycholoog uit te komen.

Ilona

ilonaIlona is getrouwd met Frank en samen hebben zij een zoontje van 1,5; Mats. Ze werkt 2 dagen in de week als hulp in de huishouding. Ilona is graag creatief bezig met dingen als kleuren voor volwassenen of breien. Haar zwangerschap en bevalling gingen helaas niet zoals ze gehoopt had. De eerste weken met Mats waren heel pittig en het dieptepunt was een ziekenhuisopname. Dit alles heeft helaas geleid tot een postnatale depressie. Ilona wil het taboe hierop graag doorbreken.

Annemieke

annemiekeAnnemieke droomde als kind al van een groot gezin. Ze staat voor de klas en ze heeft een dochter van zes jaar. Ze wil erg graag een tweede kindje. Helaas is ze vervroegd in de overgang geraakt, waardoor ze afhankelijk is van een eiceldonor. Maar die heeft ze gevonden, en ze neemt ons mee in haar proces!

Esther

estherEsther is in juli 2017 moeder geworden van Julia. Ze is al 13 jaar samen met Arno en ze wonen samen met hun huisdieren in het buitengebied van Someren, Brabant. Ze werkt 32 uur als adviseur online dienstverlening bij een gemeente in Limburg. Verder is ze momenteel erg druk met verbouwen, omdat een flinke hagelbui vorig jaar voor roet in het eten zorgde.

Margreet

margreetMargreet is getrouwd met Jacob. Op 1e kerstdag 2014 mocht zij moeder worden van Cato en op hun vijfjarige huwelijksdag in 2016 kwam hun tweede meisje Doris ter wereld. Na de geboorte van Doris werd Cato ziek en inmiddels zitten ze volop in de wereld van coeliakie (glutenintolerantie). Naast de zorg voor haar meiden is ze dol op opruimen, ontspullen en minimaliseren. Ze is dan ook werkzaam als Professional Organizer om haar liefde voor ontspannen wonen door te mogen geven.

Vanessa

vanessaVanessa is bijna 10 jaar samen met Stephen, waarvan 6 jaar getrouwd en mama van twee dochters. Janne werd geboren op 29 juli 2014, Noor op 23 mei 2016. Ze werkt als ADL-assistente (Activiteiten Dagelijks Leven) bij mensen met een fysieke beperking die zelfstandig wonen.

Tess

tessTess is begonnen aan het KID traject (Kunstmatige Inseminatie met Donor) om BAM (Bewust Alleenstaande Moeder) te worden. Omdat dit een vrij persoonlijk traject is, blogt ze voor nu in ieder geval nog anoniem. Inmiddels heeft ze al meerdere afspraken gehad en is ze bezig met het kiezen van een donor voor haar toekomstige kindje. Spannende tijden dus!

Petra

stormPetra is moeder van Lana van 7 jaar en Storm van 1 jaar. Petra is zelfstandig ondernemer. Maar haar leven is niet altijd rozengeur en maneschijn geweest. Om dit alles te bereiken heeft ze gevochten als een leeuwin op rooftocht. In haar artikelen gaat ze terug in de tijd en vertelt ze over haar leven. Geen gouden bergen, geen perfecte foto’s, In tegenstelling juist. Gewoon haar ongeregelde zooitje!

Dorene

doreneDorene is in februari 2018 moeder geworden van haar zoontje Ike. Ondanks haar PCOS is ze snel zwanger geraakt, wat voor haar voelde als een wonder. Dorene is in 2016 getrouwd met Mark en ze is gek op fotografie. Natuurlijk is Ike haar favoriete model op dit moment!

 

Kirsten

kirstenKirsten is op dit moment zwanger van haar eerste kindje, die ze in januari 2019 verwacht. Op dit moment is ze een ‘stay at home mommy to be‘, door vervelende ervaringen op haar werk tijdens de zwangerschap. Kirsten is nu 2,5 jaar samen met Dylan en ze heeft ook een eigen blog; Itruelyme.nl waar ze al sinds 2012 blogt.

Loukie

loukieLoukie is moeder van haar zoontje Depp van 4 en dochter Joey, zij wordt in december alweer twee. Op oudjaarsdag zijn Loukie en haar man alweer 3 jaar getrouwd. Loukie is thuisblijfmoeder en ze houdt van foto’s maken, eten, vrienden, gezelligheid en een glas wijn. En als ze voldoende rust in haar hoofd heeft, vindt het ze ook heerlijk om op de bank een boek te lezen.

Rosanne

rosanneRosanne is moeder van twee meiden; Mayra van 4 en baby Nomé. Ze is getrouwd en ze werkt als Gate Agent. Rosanne heeft weleens een blog gehad, maar daar is ze nooit echt verder mee doorgegaan. Ze merkt nu dat het haar toch heel erg trekt om dingen lekker van zich af te schrijven en daarom komt ze voor ons gastbloggen!

Ilse

ilseIlse is in augustus 2018 moeder geworden van Annabel. Een serieus meisje met wel duizend gezichtsuitdrukkingen en evenveel manieren om haar mama te laten smelten. In het dagelijks leven werkt ze in de sales. Ilse heeft ook een eigen blog; Mamabel.nl.

 

Esma

esmaEsma raakte op haar zestiende zwanger en inmiddels is ze moeder van haar eenjarige zoontje Nadim. Ze is onze jongste blogger, op dit moment is ze 18 jaar. Ze zit in haar eindexamenjaar van de HAVO en werkt als mystery shopper. Samen met haar zoontje woont ze bij haar ouders. Ze blogt over haar leven als tienermoeder op Mybabyandme.nl.