Dit doe ik als ik even me-time heb

Zonder tijd voor mezelf zou je me waarschijnlijk in een gesticht kunnen zetten. Oké, misschien is dat overdreven, maar zonder me time zou ik het moederschap wel erg zwaar vinden. Zo nu en dan heb ik gewoon even wat tijd voor mezelf nodig, zonder kinderen om me heen. En wat doe ik dan? En wat doe ik dan graag? Dat vertel ik je vandaag!

Series kijken

Ik ben best wel serieverslaafd. Tot vorige week was ik zwaar verslaafd aan How I Met Your Mother, maar daar heb ik nu alle afleveringen van gezien. Ik ben nu dus weer even aan het afkicken haha. Verder kijk ik graag naar series als Lucifer en Riverdale. Gewoon even lekker naar het scherm kijken, en verder niks doen (of nou ja, vaak zit ik dan met mijn telefoon in mijn hand).

Shoppen

me time

Ik ben gek op shoppen. Als ik even tijd voor mezelf wil ga ik regelmatig eventjes naar de stad. Soms kijk ik voor mezelf, maar ik sta toch ook wel erg vaak op de kinderafdeling te kijken. Maar ook dat vind ik me time. Ook online shoppen vind ik heerlijk. Mijn laatste aankopen zie je op de foto hierboven, deze items shopte ik bij Sans-online. De trui is van Only en ik ben groot fan van dit model. Ze zijn te koop in veel verschillende printjes en kleuren. Het vest is van het merk Jacqueline de Yong. Naast truien en vesten verkoopt Sans-online nog veel meer leuke kleding. Je kunt er bijvoorbeeld ook leuke jurkjes, t-shirts, blouses, blazers en jeans online kopen.

Sporten

Ja ja, sinds vorig jaar ben ik gaan sporten. Ik probeer minimal twee keer per week naar de sportschool te gaan. Dat lukt niet altijd hoor, maar vaak ook wel. Ik ga vaak na het avondeten sporten en als ik thuis kom heeft mijn man de kinderen al naar bed gebracht. Ideaal!

Beautymomentje

Soms trek ik me gewoon boven even terug. Dan ga ik bijvoorbeeld lekker lang douchen, doe ik een maskertje, lak ik mijn nagels, et cetera. Gewoon even lekker tutten dus!

Lezen

Boeken lezen doe ik eigenlijk veel te weinig, terwijl ik er best van kan genieten. De laatste keer dat ik een boek las, was vorige lente toen ik mijn internet een heel weekend had uitgezet. Misschien moet ik dat weer eens doen… Wel lees ik tijdens me-time blogs, en dat vind ik ook altijd erg leuk!

Wat doe jij tijdens je me-time?

vmdm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.