unicorns

Tip: Rainbows & unicorns bij Lidl!

Regenbogen en eenhoorns, wie is er niet gek op? Ik vind ze zelf ontzettend leuk en toevallig zocht mijn dochter laatst een shirtje uit met een eenhoorn erop. Goed nieuws voor iedereen die er ook van houdt: maandag 19 februari begint het Rainbows & unicorns thema bij Lidl, met heel veel leuke en schattige spulletjes!

Eenhoorn kindershirts

eenhoorn

Voor de kleine eenhoornfans zijn er setjes met 2 shirts te koop. Een set kost € 4,99 en ze zijn verkrijgbaar vanaf maat 86 tot en met maat 116.

Springdieren

springdier

Hier in huis zijn springdieren een groot succes. We hebben een varkentje, maar eigenlijk zijn deze eenhoorns toch wel echt veel leuker! Ze zijn geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar, je kunt er binnen en buiten mee spelen en het schijnt erg goed te zijn voor de motoriek en het evenwichtsgevoel van je kind. Ze kosten € 9,95.

Knuffels

eenhoorn knuffel

Ook mega schattige knuffels ontbreken niet in deze collectie. Ze zijn ongeveer 24 cm hoog en ze kosten € 3,99 per stuk.

Pantoffels

eenhoorn pantoffels

Hoe leuk zijn deze eenhoorn pantoffels? Ik vind vooral de roze echt geweldig. Ze zijn verkrijgbaar van maat 32 tot en met maat 41 en ze kosten € 5,99.

LED-nachtlampje

nachtlampje

Kijk nou hoe leuk deze nachtlampjes zijn! Het zijn LED-nachtlampjes met een zachte kleurverandering. Er zit en 6-uurstimer op, met automatische herhaling. En dat alles voor maar € 3,49!

Dagboek of notitieboekje

notitieboekje

Deze dagboeken en notitieboekjes vind ik ook super schattig. De prijs is ook leuk, je betaalt er maar € 1,99 voor.

Stickersets

stickers

Volgens mij worden de meeste kinderen wel blij van stickers. Mijn peuter is er in ieder geval gek op! Vanaf maandag zijn deze drie stickersets te koop, met meer dan 100 stickers per set. Er is natuurlijk een set met eenhoorns en regenbogen. Daarnaast is er eentje te koop met dieren en tracktoren en eentje met auto’s. Voor elk wat wils dus! De stickers kosten € 0,99 per set.

Ga jij volgende week ook naar de Lidl?

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.