tygo vito

Heel gaaf; de zomercollectie van Tygo & Vito

Het weer is er nog niet helemaal naar, maar er is al ontzettend veel zomerkleding te koop. Laatst kwam ik een heel leuk en nieuw jongensmerk tegen; Tygo & Vito. Dit merk staat garant voor comfortabele en fashionable kleding voor jongens van 2 tot en met 10 jaar.

De collectie bestaat uit makkelijk te combineren zomerkleding. Hartstikke handig! Je ziet printjes met palmbomen wat zorgt voor het echte beach gevoel en leuke foto- en tekstprints die helemaal geschikt zijn voor surf dudes! Deze gave shirts kun je combineren met comfortabele broeken in kleuren zoals blauw, groen en grijs, waar je heerlijk in kunt spelen, klimmen, klauteren en chillen.

 

De collectie;

zomer 2017 zomercollectie jongenskleding zomerkleding tycho vito tygo tycho vito

Gaaf hè? De kleding is te koop in maat 92 tot en met maat 152. Stiekem vind ik het wel jammer dat de collectie niet bij iets kleinere maatjes begint, want mijn negenmaandertje past er nog niet in. Maar ach, volgend jaar waarschijnlijk wel!

De prijzen van deze collectie variëren van € 12,99 tot en met € 39,99 en de items zijn onder andere te koop via Kleertjes.com.

Wat vind jij van de collectie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.