lupilu

Lupilu luiers; de nieuwe luiers van Lidl

Ik kom regelmatig bij de Lidl en ik nam regelmatig een pak luiers mee. Tot een aantal weken geleden waren dat de luiers van het merk Toujours, en daar was ik erg tevreden over. Maar sinds kort zijn deze luiers niet meer te koop. Ze hebben plaats gemaakt voor de luiers van het merk Lupilu. Ik besloot ze eens te proberen en vandaag deel ik mijn mening erover met jullie.

De luiers van Lupilu

lidl luiers

Voordat ik ze gebruikte heb ik de luiers eens gegoogeld. Veel reacties die ik las waren niet zo positief. Ik las iets over doorlekken en daarom besloot ik de luiers eerst maar eens overdag te proberen.

Mijn ervaring

lupilu luiers

De eerste indruk van de luiers was erg goed. Ze zijn vrij dun en ze voelen soepel aan. Ik heb het idee dat ze wat soepeler zijn dan de oude luiers. Ook de binnenkant voelt lekker zacht. De printjes zijn erg leuk, maar dat is natuurlijk bijzaak.

luiers maat 4

Aan de achterkant zit geen elastiek, maar toch rekken ze goed genoeg mee. Deze luiers zijn geschikt voor kinderen van 7 tot 18 kilo. Ik gebruik ze bij mijn dreumes van 11 kilo en bij mijn peuter van 14 kilo. Bij mijn dreumes zitten ze perfect, en bij mijn peuter passen ze nog net.

luiers

Rond de beentjes is de luier erg elastisch, waardoor de luier goed aansluit. Toen was het tijd voor de test. Overdag heeft mijn dreumes ze aangehad en dat ging helemaal goed. Geen lekkage, ze bleven goed zitten, en ik kan er niks negatiefs over zeggen. Daarom durfde ik het wel aan om ze ook ’s nachts te gebruiken.

Mijn peuter is overdag zindelijk, maar ’s nachts draagt ze nog een luier. Beide kindjes kregen een Lupilu luier aan en ik was erg benieuwd of ze de volgende ochtend nog droog zouden zijn. En… Ja hoor! We hebben helemaal geen lekkage gehad!

Inmiddels is er al een heel pak doorheen, en ik heb een nieuw pak gekocht. Want ik ben heel erg tevreden over deze luiers!

Deze luiers heb ik zelf gekocht.

6 reacties

    1. Ben ook erg tevreden zowel tourjours en lupilu altijd luiers van de lidl heb dochter 18 zoontje 14 en zoontje van half jaar wel vind ik de luier in de jaren beter geworden dunner vooral. Geen lekkage luier krijgt 10 van mij!

  1. Sinds gisteren ook maar eens de lupilu luiers gekocht. Gebruikte ook kruidvat. En inderdaad, na een lange nacht geen lekkage en ze zijn heerlijk dun. Hier ook een tevreden mama. De prijs? 6,49€ (zoiets) voor 50 stuks

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.