vrolijke voorleesboek kikker

Het vrolijke voorleesboek van Kikker

Deze week zijn de Nationale Voorleesdagen begonnen. Voorlezen is erg goed voor de ontwikkeling van je kind, en daarnaast is het natuurlijk ook gewoon heel leuk. Eén van onze favoriete voorleesboeken is Het vrolijke voorleesboek van Kikker. Een geweldig leuk boek, waar ik jullie vandaag wat meer over zal vertellen.

Het vrolijke voorleesboek van Kikker

kikker

Als kind was ik al groot fan van de verhalen van Kikker. Vorig jaar kregen mijn kinderen dit boek van mijn tante, en ik kon het niet laten om meteen even een stukje te lezen. Wat leuk om dit weer te zien zeg! Mijn dochter was meteen al erg onder de indruk van de plaatjes. Het plaatje op de voorkant is in 3D, wat natuurlijk erg gaaf is.

voorleesboek kikker

Het boek bestaat uit verschillende verhaaltjes. Kikker is bijvoorbeeld jarig, en in de verhaaltjes komen zijn vriendjes ook voor.

kikker boek

Het verhaaltje over de verjaardag van Kikker is hier in huis favoriet. Dit boek is uitgegeven omdat Kikker 25 jaar is geworden. In het verhaaltje wist Kikker wel dat het een bijzondere dag zou zijn, maar hij wist niet waarom. Hij bleek zijn verjaardag helemaal te zijn vergeten, maar gelukkig hadden zijn vrienden er wel aan gedacht!

kikker boek kopen

Mijn peuter vindt het heerlijk om bij mij op schoot dit boek te lezen, en ze geniet echt van de verhalen. Ze vindt de plaatjes ook erg leuk. Net als mijn dreumes trouwens. Hij heeft nog net het geduld om lang te luisteren als ik aan het voorlezen ben. Maar plaatjes kijken vindt hij ontzettend leuk, daar geniet hij zichtbaar van!

Kende jij dit boek al? En vind je de verhalen van Kikker ook zo leuk?

Dit boek is onder andere te koop via Bol.com en daar kost dit boek € 15,99.

Dit artikel bevat een affiliatielink. Meer daarover lees je in mijn disclaimer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.