nijntje

Boekreview; de lievelingsdieren van nijntje

Voor de allerkleinsten is er weer een heel leuk nieuw nijntje boekje verschenen; de lievelingsdieren van nijntje. Samen met mijn kleine nijntje-fan reviewde ik dit boekje en ik deel onze ervaringen vandaag met jullie!

De lievelingsdieren van Nijntje

Kijk mee naar de lievelingsdieren van nijntje. Het hondje zegt waf, de aap slingert aan de tak en de leeuw brult. Grrr! Staat jouw lievelingsdier er ook bij?

De pagina’s van dit boek zijn stevig en vederlicht, waardoor het geschikt is voor kleine lezertjes. En met de handige tabs kan er makkelijk door het boek gebladerd worden!

De mening van mijn tweejarige

Lenn, mijn tweejarige zoontje, is groot fan van nijntje. En hij vindt het sowieso heel erg leuk om samen boekjes te lezen. Hij bladert alleen wat sneller dan ik kan lezen! Daarom zijn dit soort boekjes perfect voor hem. Er staat niet veel tekst op de pagina’s en het is lekker interactief. Samen benoemen we de dieren en doen we de geluiden na. Vooral dat laatste vindt mijn peuter geweldig! Inmiddels hebben we het boek volgens mij al wel honderd keer gelezen en hij blijft het leuk vinden.

Mijn mening

lievelingsdieren

Dit boekje is echt perfect voor de leeftijd van mijn zoontje. Maar ook voor jongere kinderen is het erg leuk. Zo leren ze de namen van de dieren en de plaatjes zijn erg geschikt voor jonge kinderen. Het zijn mooie duidelijke plaatjes, mijn zoontje is er gek op. Wat mij betreft kun je niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen en doordat de plaatjes groot en duidelijk zijn, kunnen baby’s ze ook al goed zien. Wat mij betreft is dit boek echt een aanrader voor baby’s, dreumes en peuters!

‘De lievelingsdieren van nijntje’ is te koop in verschillende boekhandels en online via onder andere bol.com. De adviesprijs is € 11,95.

Dit boek is opgestuurd door een pr bureau in ruil voor een eerlijk review.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.