kirsten

Even voorstellen; gastblogger Kirsten

Laatst plaatste ik een oproepje op Instagram met daarin de vraag wie het leuk zou vinden om te komen gastbloggen op Voormamasdoormamas.nl. Eén van de meiden die reageerden is Kirsten. Zij komt ons bloggersteam versterken en vandaag stelt ze zich aan jullie voor!

Kirsten

Hi! Wat ontzettend leuk dat ik me mag voorstellen als gastblogger op Voor mama’s, door mama’s. Mijn naam is Kirsten, ik ben 24 jaar en op het moment van schrijven 25 weken in verwachting van ons eerste kindje.

Papa en mama to be..

Inmiddels al meer dan 2,5 jaar samen met mijn grote liefde Dylan. Ik wist dat ik jong moeder wilde worden, mochten de omstandigheden er naar zijn. Ik riep altijd al dat ik graag een kindje wilde, ondanks dat we voorheen in een klein appartement woonde en het financieel niet realistisch was.

In oktober 2017 kochten wij een huis in een klein dorpje in het Gooi. Dat veranderde de zaak. Waarbij Dylan fel tegen kindjes was omdat zijn levensomstandigheden er niet naar stonden, veranderde toen zijn blik op alles. We kwamen op straat vaak kindjes tegen en zelf hij was er opeens aan toe.

In januari 2018 besloten we er geheel voor te gaan. We zien wel wat de toekomst brengt, wat uitkwam op een positieve test in mei. Wij verwachten een zoon rond 19.01.2019, mooie datum hè?! Fingers crossed dat hij zichzelf gaat aankondigen.

Leuk weetje:  toen ik de zwangerschapsweken op onze kalender aan het zetten was, kwam ik bij de uitgerekende datum. Dat is de allerlaatste dag op de kalender van 2018. Heel apart! Misschien een soort voorteken?!

Mama van ons hondenkindje

Ik ben altijd al opgegroeid met honden. Toen wij samen gingen wonen duurde het dan ook 2 weken tot dat wij deze lieve golden retriever in huis namen. We hebben hem via marktplaats geadopteerd en zijn naam is Baco. Maar voor iedereen in onze omgeving heet hij Sjonnie. Sinds de zwangerschap verlaat hij mijn zijde niet, hij volgt me overal en is opeens ontzettend waaks. Ik ben heel benieuwd hoe hij het gaat doen als onze zoon er is. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij een hele goede grote broer gaat worden voor onze kleine man.

Gastblogger zijn

Op het moment ben ik een stay at home mommy to be zoals men dat noemt. Waarschijnlijk tot dat de baby een paar maanden oud is. Na wat vervelende ervaringen met werk en de zwangerschap liep het niet anders. Wellicht dat ik dat verhaal binnenkort hier met jullie kan delen.

Ik ben zelf al jaren blogger op mijn eigen blog, sinds 2012 ongeveer. Wat uitgroeide als een beautyblog is inmiddels meer omgetoverd tot een online dagboek over mijn ervaringen met deze zwangerschap. Een soort van uitlaatklep want van me afschrijven is toch wel iets wat me helpt. Op itruelyme.nl zijn al mijn mommy-to-be artikels te lezen.

Ik kijk er naar uit om voor Voor mama’s, door mama’s te gaan bloggen zo nu en dan. Hopelijk vinden jullie dat ook leuk. Ik hou jullie op de hoogte van deze zwangerschap.

Tot snel!

Liefs, Kirsten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.