storm

Even voorstellen; gastblogger Petra

Yes, ik mag weer een nieuwe gastblogger aan jullie voorstellen! Petra is moeder van 2 kinderen en zelfstandig ondernemer, en ze komt ons bloggersteam versterken!

Petra

Heey! Hoi! Laat ik mezelf even voorstellen. Ik ben Petra, 29 jaar, vriendinnetje, moeder, creatieveling en zelfstandig onderneemster. Een enorm werkpaard met een heel mooi leven!

Mijn vriendje. Zijn naam is: Jac hij is 42 jaar. Hij werkt in de internet wereld en is zeer gepassioneerd skiër.

petra

De kinderen

Dan nu de kids. Het allerliefste meisje van de wereld. Lana 7 jaar en ook zij is al zelfstandig onderneemster. Wel eens waar onder mama’s vleugel. Maar een klein gedreven meisje. Getekend door het leven wat ze al gehad heeft. Wat zich uit in een klein werkpaardje. Die zich er bewust van is dat ze echt zelf hard moet werken als ze iets wil bereiken.

En dan de jongste van het stel. Storm, 1 jaar, het schattigste jongetje wat zijn naam eigenlijk geen eer aan doet. Het is namelijk een echte knuffelbeer. Een tikje lui aangelegd, maar ik ga er vanuit dat dat nog wel bijtrekt.

lana

Maar mijn leven is niet altijd rozengeur en maneschijn geweest. Om dit alles te bereiken heb ik regelmatig zitten huilen als een baby, heb ik gevochten als een leeuwin op rooftocht, en heb ik heel veel geduld moeten hebben.

Bloggen

Malou geeft mij de ruimte om af en toe voor haar als gastblogger een artikel te schrijven. Ik wil jullie in die artikelen mee terug in de tijd nemen. Ik hoop met mijn verhaal mensen te kunnen inspireren. Oei dat klinkt wel spannend om te zeggen, want wie ben ik dat ik mensen zou kunnen inspireren? Ik ben ook maar gewoon mens. Ik ben vooral van mening dat ieder mens zijn eigen strijd heeft en dat dit voor iedereen evenveel weegt. Of dat nu een gebroken teen is, of gewoon een heel been. Beide is onhandig en vervelend. Dus wegen evenveel.

Ik ben 2 jaar geleden ook gevraagd als gastblogger, alleen was ik op dat moment zo onzeker over mijzelf, mijn leven en alles wat er speelde dat ik toch echt niet durfde te gaan bloggen! Dat terwijl er op insta iets heel geks gebeurde. Ik was in die tijd heel open, een tikje sarcastisch en vooral vol zelfspot over de situatie waarin ik zat. Wat niet was om anderen mee te kunnen vermaken, maar vooral voor mij persoonlijk was. Ik gooide mijn persoonlijke verhaal online, om het voor mijzelf een plekje te kunnen geven. Wat helemaal niet allemaal even leuk was, maar toch gelezen werd. Wat ik vooral was, is eerlijk. Maar juist door alles te delen, maakte het voor mij ruimte om er mee om te kunnen gaan.

Het leven is prachtig, maar joh dat is niet elke dag! Onze kinderen zijn geweldig, maar hebben ook dagen dat ik ze achter het behang zou kunnen plakken. Dat is wat ik met jullie wil gaan delen.

Geen gouden bergen, geen perfecte foto’s, Ha! in tegenstelling juist. Gewoon mijn ongeregelde zooitje. Maar dat zooitje is het belangrijkste wat er ooit is en kan zijn in mijn leven!

Lieve groet Petra

Lijkt het jou ook leuk om ons bloggersteam te versterken? Stuur dan een mailtje naar malou@voormamasdoormamas.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.