lilian

Even voorstellen; gastblogger Lilian

Ondanks dat ik vorige week het oproepje voor gastbloggers al heb verwijderd van de homepage, bleven de mailtjes binnenkomen. En tegen leuke nieuwe gastbloggers kan ik natuurlijk geen ‘nee’ zeggen, dus daarom heb ik Lilian toegevoegd aan ons team!

Lilian

Hi allemaal!

Ook ik mag mij vandaag voorstellen aan jullie allemaal als één van de gastblogger. Mijn naam is Lilian, nu ik dit schrijf ben ik 21. Op 18 januari mag ik alweer 22 kaarsjes uitblazen, hoera! Ik mag mezelf trotse mama noemen van Jav (2,5 jaar). Samen met mijn vriend Kevin, de papa van Jav, wonen wij samen in de Achterhoek in onze knusse ééngezinswoning, waar wij nog steeds heel erg blij mee zijn. Aan ons gezin mag ik er nog twee toevoegen, zo ben ik een bonusmama van het dochtertje van mijn vriend en zij komt zo af en toe ook gezellig bij ons logeren. Daarnaast hebben wij ook nog een rooie kater, die altijd aandacht komt halen en een ontzettend lief beest is.

Dagelijks leven

In het dagelijkse leven ga ik naar school en doe ik de opleiding helpende zorg. Nog één jaar te gaan en dan hoop ik mijn diploma te kunnen halen. Wat ik daarna wil gaan doen is echt nog een raadsel. Verder vind ik het heel erg leuk om leuke dingen te doen met mijn gezin, zij komen ten slotte op de eerste plek. Maar ook vind ik bakken heerlijk, gezellig met vrienden af spreken, met mijn nagels bezig te zijn en waar ik het meeste tijd in stop, op mijn gezin na dan, is mijn eigen blog. Hier deel ik bijna alles wat ik in het dagelijks leven mee maak, deel ik mijn tips, klets ik zo nu en dan jullie even bij, deel ik onze favorieten en andere leuke verhalen.

Tubereuse Sclerose

Helaas bestaat alleen niet alles uit rozengeur en maneschijn. Bij Jav is er Tubereuse Sclerose (hier lees je er meer over) vastgesteld. Even kort uitgelegd betekent dit, dat er op meerdere plekken in het lichaam ophopingen van cellen zitten, ook wel goedaardige mini tumoren. (Voor meer info kun je ook even kijken op mijn blog.) Bij Jav zijn er plekjes gevonden op de huid en in de hersenen. Wij zijn in een achtbaan van onderzoeken beland en hij zal zijn hele leven onder controle moeten blijven staan. Het is een erfelijke ziekte maar Kevin en ik waren er allebei niet mee bekend. Wij moeten ook nog getest worden en dan staat er misschien nog veel meer op ons te wachten. Wel wil ik zeggen dat onze kleine boef heel sterk is. Ik ben zo ontzettend trots op hem en wij bekijken het heel erg positief, we leven met de dag en genieten van elk moment!

Als ik mezelf in een paar woorden zou moeten omschrijven, dan zijn dit de woorden:

Rustig, onzeker, eerlijk, zorgzaam, perfectionistisch en een eeuwige twijfelaar.

Ik heb al een hele hoop over mezelf verteld, maar ik ben nu ook heel nieuwsgierig naar jullie. Welke woorden zouden jullie kiezen om jezelf te omschrijven? Binnenkort zul je hier meer van mijn terug gaan lezen, ik hoop dat jullie er net zoveel zin in hebben als ik!

Liefs, Lilian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.