alice

Even voorstellen; gastblogger Alice

We hebben nog een gastblogger die ons team komt versterken; Alice! Vandaag stelt ze zich aan jullie voor.

Alice

Hallo allemaal!

Als kersverse gastblogger op deze site zal ik mij ook even voorstellen.

Julius

Ik ben Alice, 33 jaar en moeder van Julius, die 22 december 2 jaar is geworden. Drie maanden nadat hij is geboren zijn Julius zijn vader en ik uit elkaar gegaan en sindsdien neem ik het merendeel van zijn zorg in mijn eentje voor mijn rekening. Dat is soms pittig, maar we hebben voornamelijk heel veel plezier samen.

Wij wonen in de kop van Noord-Holland, in een klein dorpje genaamd Wervershoof (tussen Medemblik en Enkhuizen in). In een heerlijke wijk, waarin de laatste 2 jaar een ware babyboom heeft plaats gevonden, dus er zijn straks genoeg  vriendjes en vriendinnetjes voor Julius om mee te spelen.

julius

Ik werk parttime op de administratie van een groentebedrijf hier in de buurt en daar heb ik het enorm naar mijn zin. Daarnaast probeer ik te bloggen en een kleine webshop te runnen, al heeft mijn time management hierin nog wel de nodige verbetering nodig. Ik wil dan ook van alles, leuke dingen doen met Julius, werken, een schoon huis, een bevredigend sociaal leven (want altijd in je uppie is natuurlijk ook wel een beetje saai), een blog, een webshop… Maar ook lekker relaxen als Julius bij zijn vader is en gewoon even helemaal niks doen. Er zitten dus standaard te weinig uren in een dag, wat waarschijnlijk herkenbaar is voor ons allemaal.

Bloggen

In mijn blogs probeer ik een reëel beeld te geven van hoe ik het moederschap ervaar. De positieve, maar ook de negatieve kanten. Ik krijg nog weleens het idee dat mensen mij als als single mama een beetje zielig vinden, maar dat is echt nergens voor nodig. Ik ben heel gelukkig samen met Julius. Maar natuurlijk heb ik ook mijn mindere momenten, verlies ik mijn geduld weleens als ik de hele middag met een jengelend kind zit of zet ik de tv aan omdat ik even geen zin heb om 10 boekjes achter elkaar voor te lezen. Zo dicht mogelijk bij mezelf blijven is de insteek in mijn blogs.

Ik vind deze site een heel leuk initiatief van Malou en ben dan ook erg blij dat ik hier ook af en toe een blog mag verzorgen. Hopelijk vinden jullie ze ook leuk om te lezen!

Veel liefs,

Alice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.