melanie

Even voorstellen; gastblogger Melanie

Ik weet het, de laatste dagen komen er nogal veel voorstelblogjes online. Maar deze blog is natuurlijk nog in de opstartfase, en ik vind het wel zo leuk om jullie eerst een beetje kennis te laten maken met de gastbloggers. Vandaag stelt Melanie zich voor.

Mèlanie

Hoi mama’s en natuurlijk ook papa’s,

Mijn naam is Mèlanie en ik ben 25 jaar. Samen met mijn man Edwin, ons heerlijk eigenwijze en ondeugende zoontje Liam van anderhalf én jawel onze kat Uk wonen wij in het Zuid-Hollandse badplaatsje Ouddorp. Met maar een paar minuten rijden van het strand vandaan, komen we daar minder vaak dan menigeen denkt…

Trouwen op het strand

Ondanks dat we er niet veel te vinden zijn, zijn we wel afgelopen september na 8,5 jaar samen te zijn geweest op het strand getrouwd.

Werk

Naast een zorgzame mama en vrouw te zijn, werk ik als kapster in een salon een paar dorpen verderop. Dit doe ik de ene week 3 dagen en de andere week 4 dagen. In mijn vrije uurtjes pak ik mijn notitieboekje erbij of kruip ik achter de laptop, de iPad of mijn telefoon. Hier schrijf ik verhalen die mij in het dagelijkse leven en in het moederschap bezighouden, en deel ze op mijn blog Mamavanliam.nl.

Curacao en Ibiza

Als we weer genoeg gewerkt hebben vinden we het heerlijk om te ontspannen en lekker op vakantie te gaan. Onze favoriete landen zijn dan ook Curaçao en Ibiza, maar ook van een vakantie in de sneeuw genieten we enorm.

Tot zover een klein beetje over mij. Vanaf nu ga je mij hier als gastblogger tegenkomen, en ga ik óók hier regelmatig mijn verhalen met jullie delen.

Veel leesplezier,

Liefs Mèlanie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.