eefje

Even voorstellen; gastblogger Eefje

Vandaag mag ik weer een nieuwe gastblogger aan jullie voorstellen, namelijk Eefje! Lees snel verder om wat meer over haar te weten te komen.

Hallo allemaal!

Ook ik ga af en toe een gastblog schrijven voor ‘Voor mama’s door mama’s’. Mijn naam is Eefje, ik ben 32 jaar en ik ben eind juli uitgerekend van ons eerste kindje. Nu ik dit schrijf, ben ik 25 weken zwanger. Wat een bijzondere tijd en wat komt er veel op je af! Naast dat er een baby in ons leven komt, gaan we ook verhuizen. We hebben namelijk een huis gekocht. Een drukke periode maar gelukkig laat ik mij niet zo snel gek maken dus ik heb er alle vertrouwen in dat we eind mei helemaal gesetteld zijn.

Elke dag een andere hobby

Sinds 3 jaar doe ik aan CrossFit, een sport waarbij kracht, atletiek en gymnastiek met elkaar gecombineerd wordt. Hierdoor train je zowel je conditie als kracht als je lenigheid, een erg leuke sport!

Verder sta ik graag in de keuken en vind ik het leuk om te schrijven. Dit doe ik op mijn website Createve.nl. De laatste tijd schrijf ik vooral over m’n zwangerschap natuurlijk. Hier heb ik ook een speciaal Instagramaccount aan gewijd, namelijk: @momlife_by_eve. Of ik nog andere hobby’s heb? Uhm ja… maar deze zijn meestal van korte duur. Ik heb altijd allerlei wilde plannen, begin er dan mee maar ik zet niet altijd door 😉 Zo ben ik al 2 jaar bezig met een prentenboek, ben ik ooit enthousiast gaan handletteren en heb ik vorige maand een haakset gekocht. Je raadt het al, dat wordt 3 dagen fanatiek gebruikt en daarna houdt het op 😉 Maar wie weet pak ik weer wat op tijdens mijn verlof! Vrienden lachen mij ook vaak uit (of toe 😉 ) als ze zien dat ik mij weer volledig ergens op stort…

Ik werk trouwens als projectmanager bij een kleine uitgeverij waar ik het ontzettend naar mijn zin heb. Van oorsprong ben ik maatschappelijk werkster en heb ik ook veel in de zorg gewerkt maar de laatste jaren dus meer in de commerciële wereld.

Oké, ik hoop dat jullie zo een beetje een beeld hebben van wie ik ben en als je vragen hebt… schroom niet om ze te stellen!

Liefs Eefje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.