ivette

Even voorstellen; gastblogger Ivette

Het is even rustig geweest qua voorstelartikelen, maar ik heb er toch nog eentje voor jullie. Ivette is onze nieuwste gastblogger en vandaag stelt ze zich voor.

Ivette

Hoi! Leuk dat je leest op voor mama’s door mama’s. Vandaag zal ik mij voorstellen als gastblogger van Voormamasdoormamas.nl.

Ik ben Ivette, 27 jaar oud en heb een lieve man; Niels. Wij zijn nu ruim 6 jaar samen en 2 jaar geregistreerd partnerschap. Samen hebben wij twee kindjes. Elsha is 1,5, geboren in juni 2015. Fynn is 5 maanden oud, eind augustus 2016 is hij geboren.

Van beroep ben ik musicoloog, afgestudeerd aan de UvA. Maar daar is op dit moment niet veel in te verdienen. Na mijn studie ben ik gaan werken bij een uitgeverij en dat is vorig jaar ten einde gekomen.

Creatief

Zelf ben ik gek op creatieve dingen, lekker bezig zijn met mijn handen. Ik maak graag leuke DIY’s en  nu met twee kindjes kan ik me helemaal uitleven (als de tijd het toelaat, haha). Dit is dan ook regelmatig terug te vinden op mijn blog. Want dat is een ander onderdeel van mijn leven. Ik heb al een tijd een blog, Ivetteslife.nl. Dat vind ik ontzettend leuk om te doen. Leuke artikelen schrijven over het moederschap, en nog veel meer. De foto’s erbij maken en inplannen. Daarnaast ben ik regelmatig op mijn telefoon te vinden. Op zoek naar andere blogs en vlogs. Maar ook Pinterest is een grote hobby. Kun je dat een hobby noemen? Struinen naar mooie foto’s van taarten, ideeën voor knutsel, wegdromen bij mooie trouwfoto’s.

Want ja, getrouwd ben ik nog niet. Mijn man en ik zijn officieel geregistreerde partners. Voor het gemak noem ik hem mijn man en ik draag ook al zijn achternaam. Later, als de kindjes groter zijn en het zich kunnen herinneren, en wanneer de bankrekening het toelaat, hoop ik te trouwen. Want ja meiden, de vraag is nog niet gesteld. Niet dat ik zit te wachten, hoor. Eerst maar eens die twee kindjes wat groter brengen.

Gastbloggen

Ik vind het superleuk dat ik op deze website mag gaan gastbloggen (leuk werkwoord). De artikelen die ik schrijf en ga schrijven zullen humor bevatten, of een lekkere snuf zelfspot. Maar ik kan ook serieus uit de hoek komen. Onderwerpen die mij aanspreken, waarvan ik denk dat het een onderzoekje waard is, ga ik niet snel uit de weg.

Ik heb er zin in! Jullie ook? Heb je nog vragen, stel ze.

Tot snel!

Liefs van Ivette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.