amy

Even voorstellen; gastblogger Amy

Vandaag voegen we weer een nieuwe gastblogger toe aan ons team; Amy. Amy blogt anoniem omdat ze aan het proberen is om zwanger te worden, maar ze wil liever niet dat haar omgeving dat weet. In dit artikel stelt ze zich aan jullie voor!

Hi allemaal,

Ik ben de enige gastblogger hier die (nog) geen moeder is, maar hopelijk vinden jullie het leuk om mijn verhalen te lezen. Ik probeer namelijk zwanger te worden!

Mijn vriend en ik hebben al een tijdje een kinderwens. Maar tot voor kort woonden we nog in een klein flatje met maar 1 slaapkamer. Daarom wilden we wachten totdat we een ander huis hadden en daar alles in orde hadden gemaakt. Dat moment is nu, en daarom zitten we nu in onze eerste ronde om zwanger te worden.

Iets meer over mij

Omdat ik niet wil dat mijn omgeving weet dat ik zwanger wil worden, schrijf ik mijn artikelen anoniem. Daarom zal ik dus ook niet te veel informatie over mij prijsgeven, hopelijk snappen jullie dat. Jullie mogen wel weten dat ik midden 20 ben en nu 5 jaar samen ben met mijn vriend.

Ik werk op dit moment 36 uur per week in een kledingwinkel. Ik vind het erg leuk werk, maar als ik straks (hopelijk) moeder ben wil ik graag minder gaan werken. Thuisblijfmoeder zijn is niks voor mij denk ik, dus ik wil wel graag blijven werken.

Verder ben ik gek op muziek, dansen, series bingewatchen (waar ik waarschijnlijk nogal van moet afkicken als ik een baby heb), van tijd tot tijd een avondje uitgaan (waar ik nu nog even extra van geniet) en ik vind het heerlijk om een stuk te wandelen.

Mijn blogs

In mijn blogs ga ik jullie meenemen in mijn reis naar het zwanger worden. Hopelijk gaat onze wens in vervulling en kan ik daarna mijn zwangerschap met jullie delen. Tot snel!

Liefs,

Amy

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.