sasja

Even voorstellen: gastblogger Sasja

We hebben er weer een nieuwe gastblogger bij! Deze keer weer iemand die anoniem blogt, onder de naam Sasja. Vandaag stelt ze zichzelf aan jullie voor!

Sasja

Hoihoi! Wat leuk om mij te mogen voorstellen! Na de oproep van Malou waarin zij schreef op zoek te zijn naar gastbloggers, dacht ik: “dat lijkt mij nou super tof!”.Ik lees heel graag blogs van andere mama’s, maar zelf bloggen vind ik toch wel spannend.  Daarom heb ik besloten dit anoniem te gaan doen onder een andere naam.

Ik ben Sasja, 30 jaar en woon samen met mijn man en zoon in de randstad. Ik werk drie dagen per week als leerkracht in het basisonderwijs en de andere dagen ben ik thuis en zorg ik voor mijn zoontje.  Binnenkort zal dit gaan veranderen, want dan bereikt hij de leeftijd van vier jaar en zal hij naar de basisschool gaan. Aan de ene kant vind ik dit een enorme stap, aan de andere kant vind ik het ook een fijn idee om wat meer tijd voor mezelf te hebben. Verder heeft mijn man nog een dochter uit een eerder huwelijk, dus bestaat ons gezin in de weekenden uit vier! Dat moeder zijn anders is dan het zorgen voor een stiefdochter, ben ik achter gekomen.  Daarover zou ik jullie later graag meer vertellen.

Toch nog 1…

Momenteel ben ik begonnen met mijn afvalrace, want na vele gesprekken hebben mijn man en ik de knoop doorgehakt om in 2020 voor nog een kindje te willen gaan. Voordat dat zo ver is, wil ik 20 kilo afvallen. Ik vind het erg spannend en ben er heel veel mee bezig. Misschien komt het ook door een enorme babyboom om ons heen.  Over hoe wij tot de beslissing zijn gekomen van “geen kinderen meer” tot “toch nog 1..”, wil ik nog een blog gaan schrijven.

Ik heb er zin in om jullie mee te nemen in mijn dagelijks leven als moeder, stiefmoeder, juf, partner en hopelijk ook nog mommy to be!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.