eefke

Even voorstellen; gastblogger Eefke

Ook vandaag mag ik weer een nieuwe gastblogger aan jullie voorstellen. Nummer vier al in de afgelopen weken! Zelf ben ik er hartstikke blij mee, en jullie gaan het vast ook erg leuk vinden om de blogs van Eefke te lezen. Vandaag stelt ze zich aan jullie voor.

Even voorstellen

Mijn naam is Eefke Spoelstra-Lommen, ik ben 34 jaar en 17 jaar samen met Bart. Als ik het zo typ besef ik me dat dit de helft van mijn leven is. Sinds 2007 wonen we samen, vanaf 2014 zijn we ook getrouwd. Samen hebben we 2 zoontjes, Finn (2015) & Tuur (2017). 2 kids binnen 2 jaar (bijna tot op de dag af).

Verhuizing

Op dit moment zitten we middenin onze verhuizing. Bart & ik komen beide uit Limburg. Maar in 2007 zijn we voor werk naar Brabant verhuisd. Ons 5 jaren plan, inmiddels uitgelopen tot bijna 11 jaar, maar we kijken terug op een fantastische tijd. We ‘logeren’ nu een maandje bij mijn schoonouders maar in mei gaan we naar ons huis. Naar een FANTASTISCHE plek, al zeg ik het zelf. Een huis met ruimte, rust en de plek waar we allemaal ons helemaal kunnen uitleven op ieder mogelijk vlak.

Iets meer over mij

Zelf ben ik grafisch vormgever | creatief dtp-er | DIY-er | hobbyfotograaf maar eerlijk… sinds de kinderen er zijn kom ik aan de laatste 2 niet meer toe. Door ruimtegebrek en tijdgebrek, net door de kinderen zelf uiteraard maar ik besteed de tijd liever om samen met hun te knutselen i.p.v. voor mezelf. Dat samen knutselen verwerk ik op mijn blog. Niets professioneels, maar om anderen te inspireren. Lees maar eens op kaartjesenzo.wordpress.com Wie weet kom ik jullie daar tegen terwijl ik vertel over het knutselen met mijn mannen!
Lijkt het je ook leuk om voor ons te komen gastbloggen, of wil je er wat meer over weten? Stuur dan een mailtje naar malou@voormamasdoormamas.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.