camping

Naar een camping met jonge kinderen?

Inmiddels is het bijna 3 jaar geleden dat we op vakantie zijn geweest. Oké, in oktober zijn we heerlijk een weekendje weggeweest met familie, maar een weekendje vind ik niet echt een vakantie. De laatste echte vakantie was onze huwelijksreis. In mei 2014 zijn we 2 dagen nadat we getrouwd waren een weekje naar Italië geweest. Misschien niet de meest logische keuze voor een huwelijksreis, maar we wilden graag een keer met de auto op vakantie. En op dat moment was ik (toen nog stiekem) zwanger van Nomi, en we wisten dat we de komende jaren waarschijnlijk geen autoritten van 12 uur zouden gaan maken. Daarom kozen we hiervoor.

Weer eens op vakantie

Maar na drie jaar wil ik wel graag een keer op vakantie. Waar naartoe weten we nog niet, maar ik wil graag naar een camping of bungalowpark. Dan hebben we ons eigen plekje en met twee kinderen lijkt me dat wel prettig. In een huisje of stacaravan heb je alles bij de hand en vaak is er op een camping genoeg te doen voor kinderen.

Lenn zal dan waarschijnlijk nog twee slaapjes per dag doen, en als hij slaapt kan Bart of ik dan eventueel iets doen met Nomi. Even zwemmen, naar de speeltuin, een stukje lopen, et cetera. En dan is het natuurlijk wel fijn als dat lekker dichtbij is.

Waar naartoe?

Waar we naartoe gaan, weten we nog niet. Misschien in Nederland, maar misschien kiezen we er wel voor om toch de grens over te gaan. Ik wil niet te ver rijden, maar ik zocht op ‘campings frankrijk‘ en toen kwam ik van alles tegen. Dat is een stuk minder ver rijden dan naar Spanje of Italië en ik denk dat dat met twee kinderen wel te doen is.

We gaan er dus nog even over nadenken en gelukkig hebben we nog een tijdje. Hebben jullie al een vakantie geboekt?

vmdm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.