the letdown

Nieuwe Netflix serie over moeders; The Letdown

Toen ik laatst Netflix opstartte, zag ik dat er een nieuwe serie was toegevoegd; The Letdown. Een serie over moeders, en vooral over moeder Audrey. Ze is een nieuwe moeder en haar baby maakt het haar niet altijd even makkelijk. De serie laat een hele eerlijke kant van het moederschap zien. Geen roze wolk, maar gewoon de waarheid. Lekkende borsten, baby’s die niet willen slapen en een labiele blaas, het hoort er allemaal bij!

The Letdown

Audrey gaat naar een praatclub voor moeders eh, ouders. Daar krijgt ze te maken met oordelende moeders en afkeurende blikken. Daarnaast dealt ze met haar eigen moeder, haar schoonouders waarmee ze niet zo op een lijn zit en haar man die nogal gericht is op zijn carrière.

De trailer

Mijn mening

Toen ik de trailer zag, was ik meteen enthousiast. Series (en films) over het moederschap spreken me sowieso altijd erg aan. En al helemaal als ze niet alleen de positieve kanten laten zien. Want hoewel ik het heerlijk vind om moeder te zijn, is het soms ook best zwaar.

Herkenbaar

Veel aspecten uit de serie zijn erg herkenbaar. De oordelen en ‘goedbedoelde’ adviezen van anderen, de frustraties als je baby niet wil slapen, de zogenaamde perfecte moeders die precies lijken te weten hoe ze alles moeten doen. Ik denk dat we dit soort dingen als moeder allemaal wel meemaken.

Eerlijk over borstvoeding

Ik vind het ook heel mooi dat je in de serie ziet dat borstvoeding niet altijd makkelijk is. Daar wordt namelijk zoveel over geoordeeld. En hoewel ik het iets prachtigs vind, is het niet altijd vanzelfsprekend.

Inmiddels staan er 7 afleveringen op Netflix, en ik heb de eerste 3 ervan gezien. Maar het zal niet lang duren voordat ik alle afleveringen heb gezien. Al snel zat ik er helemaal in en ik moet er soms ook erg om lachen. Wat mij betreft is dit dus zeker een aanrader!

Hebben jullie The Letdown al gezien?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.