televisieprogramma's

Televisieprogramma’s die ik kijk als ik even tijd voor mezelf heb

Ik durf mezelf echt wel serie verslaafd te noemen. En als ik even tijd voor mezelf heb, kijk ik graag naar een leuk televisieprogramma. Ik ben vast niet de enige moeder die in haar vrije uurtjes vaak een beeldscherm opzoekt. Daarom deel ik vandaag mijn favoriete televisieprogramma’s met jullie!

Lucifer

Mijn Netflix verslaving op dit moment is absoluut Lucifer. Het gaat over Lucifer, oftewel de duivel. Niet in de hel, nee, hij is op vakantie in Los Angeles. Ik begon er vorige week mee toen ik een avondje alleen thuis was. En vanaf aflevering 2 was ik eigenlijk al verslaafd. Als je van spannende series houdt, is dit echt een aanrader!

American Horror Story

Eigenlijk ben ik helemaal geen horror fan. Maar toen ik de trailer van het eerste seizoen van American Horror Story zag, was ik er wel heel nieuwsgierig naar. Mijn man ook, en daarom kijken we nu ’s avonds regelmatig samen naar American Horror Story.

Een huis vol

De eerste serie die gewoon op de televisie is haha! Het gaat over grote gezinnen en ik vind het heel gaaf om te zien hoe het er in die huishoudens aan toe gaat. Het begint ’s avonds rond 7 uur, maar vaak ben ik dan Nomi en Lenn naar bed aan het brengen. Gelukkig heb je tegenwoordig veel mogelijkheden om het terug te kijken. Bijvoorbeeld via digitale televisie van KPN! Zo kan ik het lekker terugkijken als de kinderen in bed liggen.

Riverdale

Deze serie is je vast niet ontgaan. Toen het net op Netflix stond ben ik begonnen met kijken, maar toen ben ik na een tijdje afgehaakt. Geen idee waarom, misschien zat ik ondertussen te veel op mijn telefoon te kijken? Toen ik er opnieuw aan begon was ik namelijk al vrij snel verslaafd. Inmiddels ben ik helemaal bij en ik kan niet wachten op de nieuwe aflevering!

Teen Mom

Oké, dit is een beetje een guilty pleasure haha! Volgens mij ben ik het begonnen te kijken toen ik zwanger was van Nomi. Daarna heb ik het heel lang niet meer gezien. Maar toen ik laatst op de sportschool televisie aan het kijken was, zag ik het weer voorbij komen. En ja hoor, ik zat er meteen weer helemaal in!

Call The Midwife

Dit vond ik zo’n geweldige serie! Het gaat over verloskundigen in de jaren ’50. En ik kon er geen genoeg van krijgen en ik vind het heel jammer dat het niet meer op televisie is. Mocht je het nog niet gezien hebben, dan is dit echt een aanrader!

Homeland

Ik was deze serie bijna vergeten, maar opeens las ik dat er een nieuw seizoen aankomt! Homeland is ontzettend spannend en als je er eenmaal inzit, wil je niks anders meer kijken. Althans, dat gold voor mijn man en voor mij. En nu ik weet dat er een nieuw seizoen aankomt kan ik niet wachten totdat we hem kunnen zien!

Welke series vind jij echte aanraders?

vmdm

15 reacties

  1. Hahahaha ik kijk elke week Teen mom. Momenteel heb je Teen Mom 2 en over een paar weken begint Teen Mom OG weer. Heerlijk vind ik dat! Ik volg het overigens al vanaf het begin, eerst 16 and pregnant en daarna toen ze verder gingen met Teen Mom.
    Daniëlla onlangs geplaatst…Goede voornemens 2018My Profile

  2. Hahahaha, Lucifer is ‘da bomb’. Een paar weken terug ontdekt en ook al kijken we het samen (en houden we het vaak bij maar twee afleveringen), maar inmiddels zijn we er doorheen gerost tot het derde seizoen. Gisteren in begonnen. Ik heb zoveel goede series gezien. De hype ‘Dark’ heb ik helemaal niets mee. Stranger Things was ZO spannend (met name seizoen 2). Als ik alleen ben kijk ik weleens Pretty Little Liars.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.