series 2017

De leukste tv tips voor 2017

Door Alice – De ultieme manier van ontspannen vind ik series kijken. Laptop op schoot, eten en drinken onder handbereik en dan aflevering na aflevering afspelen. Dat je je afvraagt of je nog 1 aflevering zal kijken en er uiteindelijk nog 6 kijkt en veel te laat naar bed gaat. Ik vind dat zo lekker. De laatste tijd overal lijstjes voorbij komen met nieuwe series die we in 2017 kunnen gaan kijken. Dit zijn wat mij betreft de leukste.

Frontier

Naar deze serie kijk ik het meeste uit en hij is 20 januari uitgekomen. De hoofdrol wordt gespeeld door Jason Momoa, ook wel bekend als Khal Drogo in Game of Thrones. Voor mij is dat eigenlijk genoeg reden om te kijken,  ik vind dit zo een woest aantrekkelijke man. Maar voor wie iets meer informatie wilt: Frontier speelt zich af in de 18e eeuw en gaat over de bonthandel. Aan de trailer te zien komt daar veel geweld aan te pas. Het ziet er in ieder geval behoorlijk indrukwekkend uit. En Jason ook.

Westworld

Deze serie is vanaf 18 februari op HBO te zien en zit heeft een indrukwekkende sterrencast, met o.a. Anthony Hopkins, Ed Harris en Evan Rachel Wood. Westworld gaat over een “pretpark”, waarbij de bezoekers zich kunnen uitleven in het Wilde Westen. Alle inwoners van het Wilde Westen zijn robots, die in opstand komen.  De serie wordt gepresenteerd als de nieuwe Game of Thrones, dus de verwachtingen zijn erg hoog. Ik ben in ieder geval wel benieuwd naar deze cowboy meets robot serie.

Taboo

Taboo is op 7 januari op de BBC  van start gegaan en heeft erg goede recensies. Ook hier is de cast weer niet mis (Tom Hardy ladies!). De serie volgt James Delaney, die in 1814 terugkeert in Londen en het imperium van zijn vader overneemt. Hierbij komen een oorlog, smerige zaken en zwarte magie kijken. Het is zover ik kan zien en beoordelen een enorm spannend kostuumdrama. En in de trailer zat een mooie naakte man, dus.

The Young Pope

Ik had mijn lijstje met tips al even klaarstaan en nu ik hem aan het uitschrijven ben, valt mij toch iets. Ook deze serie (die net is gestart op HBO) heeft een enorm leuke man in de hoofdrol, namelijk Jude Law. Hij speelt hierin de nieuwe Paus, die voor behoorlijk wat opschudding zorgt binnen het Vaticaan. Persoonlijk vind ik dit een heel erg leuk idee voor een serie, dus ik ga zeker kijken.

Six

Dit is een mini serie, bestaande uit 8 afleveringen. Six gaat over een team Navy SEALS (een elite team wat terrorisme bestrijdt) en volgt zowel hun missies als het dagelijks leven van de leden van het team. Volgens mij is dit echt een hele heftige dramaserie die heel goed in elkaar zit. Ik vond de trailer al indrukwekkend.

Big Little Lies

Deze serie gaat op 19 februari bij HBO van start en heeft ook een paar grote namen bij de cast zitten, zoals Nicole Kidman en Reese Witherspoon. Big Little Lies gaat over ex mannen en tweede vrouwen en leugentjes om bestwil die we allemaal weleens vertellen. Meestal ben ik niet zo van de “vrouwenseries”, maar deze lijkt mij wel echt heel erg leuk.
Er komt dus weer genoeg leuks aan de komende tijd. En niet alleen deze nieuwe series, maar ook van mijn favoriete series komen er weer nieuwe seizoenen aan.  Natuurlijk zitten we allemaal vol smart te wachten op het nieuwe seizoen van Game of Thrones. Helaas begint het seizoen pas halverwege dit jaar, dus we moeten er nog even op wachten. Ook op het nieuwe seizoen van Orange is the New Black moeten we nog even wachten. Wat echt balen is, omdat het vorige seizoen zo ontzettend heftig is geëindigd. En van Nederlandse bodem zit Penoza er dit najaar ook weer aan te komen. Afgelopen jaar is er geen nieuw seizoen verschenen, dus ze laten ons er best lang op wachten. Maar het zal ongetwijfeld weer de moeite waard zijn. Nu nog de tijd zoeken om al deze series te gaan bekijken.
Alice is moeder van Julius, die pas 2 is geworden. Drie maand na de geboorte van Julius zijn Alice en Julius’ vader uit elkaar gegaan, en sindsdien neemt Alice het grootste deel van de zorg voor Julius voor haar rekening. Alice werkt op de administratie van een groentebedrijf. Verder heeft ze haar eigen blog en een kleine webshop.

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.