creativiteit

Eindelijk tijd voor creativiteit

Door Eefke – Jullie hebben het al misschien in een ander artikel van mij al gelezen; ik ben nog niet zo lang geleden verhuisd. In april 2018 moesten we ons eerste huis uit en halverwege mei 2018 konden we ons nieuwe huis in. Jullie lezen het goed, daar zit een periode tussen om te moeten overbruggen.  Gelukkig waren mijn schoonouders zo lief om ons even een ’thuis’ te geven in hun huis. Erg fijn en in de buurt van ons nieuwe huis.

Tijd om over te gaan!

En toen was het mei en konden we over. Veel hebben we niet hoeven doen, enkel de kamertjes van de jongens. De rest doen we later wel. Maar wat zijn we verliefd op deze plek zeg.. en wat levert het ons allemaal op. Heel veel werk (het huis is stukken groter) maar ook heel veel ruimte, rust en heel veel creativiteit. Sinds we hier wonen borrelt het ons echt van ideeën.
We zijn veel meer buiten, maken lijstjes en pakken nu vooral nog veel kleine dingen op. Zo fijn om er op die manier echt onze plek van te maken. We leven nu eerst nog even toe naar het feest van mijn schoonouders. Die zijn 40 jaar getrouwd en onze tuin dient als feestlocatie. Kan ik me meteen creatief uitleven. Lekker in de weer met pompoenen en overal leuke extra hoekjes maken in de tuin voor alle gasten. Kijk maar eens naar de impressies… zo leuk!
feestlocatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.