cadeautjes feestdagen

De leukste Lief! Lifestyle cadeautjes voor de feestdagen

Ben je nog op zoek naar cadeautjes voor de feestdagen? Vandaag help ik je daar een beetje bij met een overzicht artikeltje. Deze keer laat ik je de leukste cadeautjes van Lief! Lifestyle zien. Daar zie je vast iets tussen staan wat perfect is voor jouw kind(eren)!

Combi poppenwagen

roze poppenwagen

Als we nog geen poppenwagen in huis zouden hebben, had ik het wel geweten hoor! Deze combi poppenwagen (die je als poppenwagen én als buggy kunt gebruiken) is namelijk wel heel erg leuk. Deze kost € 62,95.

Poppendraagzak

poppendraagzak

Nog iets voor de poppenmama’s en -papa’s; deze poppendrager. Zelf ben ik groot fan van dragen en toen ik mijn zoontje regelmatig droeg, wilde mijn dochter ook graag een draagzak voor haar pop. Doordat je niet hoeft te knopen kan je kind deze draagzak zelf omdoen, ideaal! Deze poppendrager kost € 19,95.

Ballenbak

ballenbak

Deze gave ballenbak is verkrijgbaar in het blauw en roze. Hij is 100 x 90 x 100 centimeter, een perfect formaat voor kinderen om lekker in te spelen. En hij wordt geleverd met 50 plastic ballen. Speelplezier gegarandeerd! Voor deze ballenbak betaal je € 39,95.

Speeltentje

speeltent roze

En voor wie geen zin heeft in al die ballen in haar huis, is er dit speeltentje. Ook deze is verkrijgbaar in het roze en in het blauw. Hij heeft een doorsnede van 105 centimeter en het tentje is 135 centimeter hoog. Super leuk voor op de slaapkamer, mijn dochter deed soms zelfs haar middagslaapje in haar speeltent! Dit tentje kost € 39,95.

Memo geheugenspel

memo geheugenspel

Zelf vind ik spelletjes altijd erg leuk als cadeau voor de feestdagen. ‘Gewoon’ speelgoed krijgen ze al zo veel en bij ons ligt het huis er vol mee. Dit memo geheugenspel is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en kost € 16,99.

Bobby het konijn

bobby konijn

Kijk nou, is Bobby geen schatje? Deze knuffel is 45 centimeter groot en hij kost € 29,95.

Boxspiraal

boxspiraal

Voor de kindjes die nog in de box spelen is deze boxspiraal heel erg leuk. Er hangt een spiegeltje met elastische koordjes, een wortel met piepgeluid, een konijnenhoofdje en een knispersterretje aan. Voor deze boxspiraal betaal je € 36,99.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.