nomi

Het kamertje van Nomi – update!

Een tijdje geleden heb ik jullie het kamertje van mijn peuterdochter Nomi al laten zien. Maar laatst heeft haar kamer een make-over gekregen. Haar ledikantje ging eruit en er kwam een groot bed in en verder is er ook het één en ander veranderd. Daarom wil ik jullie graag een update geven van haar kamertje, hopelijk vinden jullie het leuk om te zien!

Nomi’s nieuwe kamer

bed

Laat ik beginnen bij het bed. Toen ze net drie jaar oud was, vonden we het tijd worden om een groot bed voor haar te kopen. Eerst haalden we de zijkant uit haar ledikantje en toen dat goed bleek te gaan, gingen we op zoek naar een groot bed. Het was best een zoektocht, maar uiteindelijk kozen we samen met Nomi voor dit bed.

knuffels

Nomi wil altijd een aantal knuffels in haar bed hebben liggen. Sowieso moeten Mickey en Minnie Mouse bij haar slapen, maar vaak liggen er ook nog wel wat andere knuffels naast haar.

gordijnen

Toen we naar dit huis gingen verhuizen, kon ik maar geen leuke gordijnen vinden. De tijd begon te dringen en we hadden echt iets nodig om voor haar ramen te hangen, anders zou ze zonder gordijnen moeten slapen. Daarom koos ik voor deze basic goedkope gordijnen. Ooit komt er nog wel iets anders te hangen, maar destijds was ik al lang blij dat we iets hadden!

commode

Aan de andere kant van haar kamer staat de commode. We kozen voor deze commode, omdat je er ook een gewoon kastje van kan maken. Zo heeft ze er ook nog wat aan als ze wat ouder is en geen commode meer nodig heeft. Het kleed heeft Nomi zelf uitgezocht, om haar kamer wat gezelliger te maken. Het kistje stond ooit in onze woonkamer, maar Nomi wilde hem graag op haar kamer. Ze kan er speelgoed indoen en erop zitten, maar daarvoor is hij niet bijzonder comfortabel. Daarom willen we binnenkort een zitzak kopen.

update

Op de commode liggen vaak veel te veel spullen, maar voor de foto had ik het even opgeruid!

boekenkast

Toen ik wist dat Nomi in dit huis een grotere kamer zou krijgen, wist ik meteen dat ik er een boekenkast in wilde zetten. Nomi is gek op boekjes en ze heeft er behoorlijk veel. En die verdienen natuurlijk een mooi plekje!

vmdm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.