winterjassen

Leuk! De nieuwe winterjassen van Lief! Lifestyle

Buiten wordt het weer kouder en het duurt niet lang meer totdat we de winterjassen weer aankunnen. Heb je net als ik jonge kinderen? Dan is de kans groot dat de winterjas van vorig jaar niet meer past. Je zult dus op zoek moeten naar een nieuwe winterjas en wat mij betreft is dat helemaal geen straf. De winkels hangen momenteel vol met leuke winterjassen en ook online kun je heel veel leuks vinden. Die van Lief! Lifestyle bijvoorbeeld! Ik ontving een persbericht met de winterjassen van dit seizoen, en wat zijn ze leuk zeg! Klik snel verder om ze allemaal te zien.

De winterjassen van Lief! Lifestyle

Dit seizoen heeft Lief! Lifestyle maar liefst 7 winterjassen voor jongens en meisjes in de collectie. Daarnaast is er voor meisjes een skipak en een omkeerbare bodywarmer te koop. Ook in de jongenscollectie zie je een skipak en 3 verschillende bodywarmers. Later in het seizoen vult Lief! Lifestyle de collectie aan met bijpassende mutsen en sjaals.

skipak jassen

bodywarmers

Informatie en prijzen

Deze jassen, skipakken en bodywarmers zijn onder andere online verkrijgbaar bij Wehkamp.

De winterjassen kosten € 59,95 en € 69,95. Voor de skipakken betaal je € 79,95 en de bodywarmers kosten € 49,95.

4 reacties

  1. Toffe collectie weer van Lief.
    Zoals Cindy zegt, geen wehkamp in België… Ik heb al winterjassen gekocht, maar ik koop er altijd twee, zodat ik kan wisselen als het te erg is en er één in de was moet. Zo moet ik niet stressen op ze ‘op tijd’ droog te krijgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.