20 weken echo

De 20 weken echo en we weten eindelijk het geslacht!

Door Maartje – Door de decemberdrukte kwam ik even niet meer toe aan bloggen. Maar hier ben ik weer! Vorige maand hebben we de 20 weken echo gehad, en we weten eindelijk of we een jongen of een meisje verwachten.

De 20 weken echo

Het was natuurlijk weer ouderwets spannend, die 20 weken echo. Ik zweette peentjes in de wachtkamer. Ook tijdens de echo bleef het vreselijk spannend en wat was ik blij toen de echoscopiste zei dat ze geen afwijkingen had gezien.

Het geslacht

Na twee mislukte geslachtsbepalingen waren we nu toch wel benieuwd naar het geslacht. Ik ging er al een beetje vanuit dat we pas bij de geboorte zouden weten of ons baby’tje een jongen of een meisje is. Maar ik hoopte natuurlijk wel dat het deze keer zichtbaar zou zijn. En ja hoor, deze keer zag ze het!

It’s a …

We verwachten een meisje! Eindelijk weten we het en ik vind het nu toch wel erg leuk om het te weten. We kunnen nu wat serieuzer gaan denken over namen (en dat is dat moeilijk zeg!). Enn… Ik ben natuurlijk gaan shoppen. Ik had al wat neutrale dingetjes gekocht, en daar mocht nu eindelijk wat roze bij. Ik ben ook aan het denken over wat ik met het kamertje wil gaan doen. Stiekem vind ik roze wel heel tof, maar te veel roze is misschien ook niet echt leuk.

Mijn vriend is totaal geen fan van mijn roze idee├źn, dus dat is nog wel even een discussiepuntje. Mijn dochter daarentegen… Zij vindt het helemaal geweldig dat ze een zusje krijgt en als het aan haar ligt wordt ons hele huis roze.

Oh, en als jullie mijn vorige artikelen hebben gelezen, zijn jullie misschien wel benieuwd naar de reactie van mijn ouders. Dat was weer een groot succes. En ja, dat bedoel ik sarcastisch. Het was, 1, belachelijk dat we het wisten. En 2, belachelijk dat we er blij mee waren. Daar was ik al vanuit gegaan, en daarom heb ik het ze via what’s app laten weten. Wat natuurlijk ook weer belachelijk was…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.