familie-agenda

Homeworktime familie-agenda 2018, review en win!

Gisteren bestond deze blog precies een jaar, en dat vierden we al met een winactie. Ook vandaag kun je weer iets winnen, namelijk de Homeworktime Familie-agenda 2018! Ik laat hem jullie zien, en je leest hoe je kans maakt op een exemplaar.

agenda

De Homworktime familie-agenda

Het is niet altijd makkelijk om alle ballen in de lucht te houden. Je kinderen moeten en willen van alles, en jijzelf natuurlijk ook. Spullen zijn er in overvloed, maar aan tijd ontbreekt het nog wel eens. De Homeworktime familie-agenda helpt je de feiten voor te blijven, en meer tijd en rust te hebben voor belangrijke dingen.

Voorin kun je wat algemene dingen kwijt. Je persoonlijke gegevens, en er is bijvoorbeeld ook plek voor je wifi-code. Handig!

Iedere maand begint met een insteekhoes, zodat je losse papieren niet kwijtraakt.

planner

De agenda is heel praktisch ingedeeld. Er is bij iedere dag vrij veel ruimte en belangrijke informatie staat er al in. Ook staat er een menuplanner in, en bij iedere week staat een handige tip. Het ‘maandag alert’ is ook erg slim bedacht, zo vergeet je je voorbereidingen voor maandag niet te treffen!

checklist kerstmis

Achterin de agenda vind je nog checklisten, inpaklijsten, menusuggesties en zelfs wenskaarten. Deze agenda is dus hartstikke multifunctioneel!

stickers

Wat ik ook erg leuk vind, zijn de stickers. Hiermee vallen bepaalde dingen extra op. En bij sommige dingen, zoals het ophalen van het afval, zegt de sticker al genoeg!

Winnen

Ik mag twee van deze agenda’s weggeven, en dit is wat je moet doen om daar kans op te maken:

 • Laat onder dit artikel een reactie achter waarin je vertelt dat je meedoet.
 • Like en reageer op dit Facebookbericht
 • En ik zou het erg leuk vinden als je onze Facebookpagina liket.

Je kunt meedoen tot en met zondag 14 januari, daarna neem ik contact op met de winnaars.

Deze agenda heb ik gekregen.

10 reacties

 1. Wow, dit is een handige agenda.
  Zo vergeet ik een heleboel dingen niet meer.
  Wanneer zet ik de vuilnis buiten, ook zo handig met een stikkertje.
  Ook de checklist voor de Kerst vind ik enorm handig.
  Heb nog nooit zo’n agenda gezien in de winkel.
  Leuk hoor deze winactie, waaraan ik graag meedoe.
  Ik heb alleen geen Facebook, maar volg soms op Bloglovin.
  Heb deze geloved en geliked.
  Ik wil je ook nog even een heel gelukkig en vooral gezond 2018 wensen.

 2. Deze agenda lijkt me top! Ik ben nog op zoek naar een goede agenda 2018 om alle drukte met kinderen en werk goed in kwijt te kunnen. Dus ik wil graag kans maken op deze agenda met veel mogelijkheden.

 3. Lijkt me echt een super agenda ?! Met een man, 3 kinderen en zelf gemiddeld 3 afspraken in het ziekenhuis per week moet er thuis structuur in zitten en dat is nu soms het probleem! Vooral de container wordt hier regelmatig niet buiten gezet dus hoe handig deze stickers!! Ik weet zeker dat als ik win er hier goed gebruikt van gaat worden ???

 4. Super gaaf deze agenda! Met een man, drie kinderen en zelf gemiddeld 3 x per week naar het ziekenhuis, is het soms lastig om alles geregeld te krijgen! Hoe fijn als deze agenda een beetje helpt met structuur en regelmaat! Ik weet 1 ding zeker… de container zal ik zoals vandaag weer.. niet meer vergeten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.