vibrator

Win een Fun Factory Abby G vibrator!

Vandaag, 5 januari 2018, bestaat deze blog precies 1 jaar! Dat vieren we met een winactie, en deze keer kun je echt iets voor jezelf winnen. Even geen speelgoed voor je kinderen, maar een speelgoedje voor jezelf!

Het is steeds minder een taboe; seksspeeltjes. Wist je bijvoorbeeld dat 1 op de 3 vrouwen een vibrator heeft? Het is dus helemaal niks geks. En het is waarschijnlijk niet helemaal wat je verwacht op Voormamasdoormamas.nl, maar je kunt er hier eentje winnen!

Een keertje iets voor mama’s (of niet-mama’s, die mogen natuurlijk ook meedoen) in plaats van voor kinderen weggeven is natuurlijk hartstikke leuk. En deze prijs is perfect voor je me-time haha! Een vibrator was nou niet het eerste dat in me opkwam om hier weg te geven, maar toen ik er een mailtje over kreeg was ik toch wel heel enthousiast. Ik kan hier vast iemand heel blij mee maken!

Fun Factory Abby G vibrator

abby g

En niet zomaar een vibrator, nee, de Abby G vibrator van Fun Factory! Volgens Fun Factory is deze vibrator belachelijk krachtig, met de diepe, rumbling bas tone vibratie waar hun klanten van houden. Deze vibrator is geschikt voor een G-spot massage. Hij heeft 4 snelheden en 6 patronen en als je hem wint, krijg je er ook een hybrid kit bij om de oplaadbare batterijen in op te laden.

Winnen!

Nou kan ik me voorstellen dat je niet staat te springen om met naam en toenaam mee te doen aan deze winactie. Daarom mag je ook anoniem reageren onder deze blogpost. Wat ook mag, is een mailtje sturen naar malou@voormamasdoormamas.nl waarin je vertelt dat je meedoet. Verder zijn er geen voorwaarden om kans te kunnen maken!

Natuurlijk ga ik discreet om met je gegevens, en ik zal dus ook niet bekend maken wie de vibrator heeft gewonnen. Je krijgt van mij dan gewoon een mailtje (vergeet dus niet om een geldig e-mailadres in te vullen) en dan wordt de Abby G vibrator naar je opgestuurd!

Deze winactie loopt tot en met donderdag 1 februari, daarna neem ik contact op met de winnaar. Wil je niet zolang wachten? Dan kun je de Abby G vibrator ook bestellen bij Fun Factory voor € 79,99.

19 reacties

  1. Stiekem wel een erg leuke prijs. Juist leuk weer eens iets anders. Ik vul overigens vooral mijn gegevens niet in vanwege Google en niet omdat ik het nou zo erg vind om mee te doen aan een actie voor een vibrator.

  2. Wel eens leuk om z’n spannende prijs weg te geven. Ik doe graag mee. Ik vind het ook vervelend als mijn naam door google meteen gevonden wordt dus vandaar zonder naam.

  3. Gefeliciteerd met he blog! I’m find die heel leuk om te lezen ?
    Ik doe graag mee in deze winactie, een speelgoed is niet alleen leuk samen met je partner maar kan ook hartsikke leuk zijn om alleen te gebruiken 🙂

  4. Ik doe ook graag mee. Voor mijn 18e verjaardag had ik er ooit één gekregen als grap van de vriendengroep, maar die heeft een paar maanden geleden de geest gegeven en tsja, ik heb mezelf er nog echt toe kunnen zetten om er één voor mezelf te kopen 🙂

  5. Taboe is er om doorbroken te worden. Elke vrouw verdiend het om aan zichzelf te mogen denken en zichzelf te mogen verwennen.
    Ik hoop te winnen, als net gescheiden vrouw komt het van pas ☺️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.