hubelino

Review + win; Hubelino knikkerbaan basisset

Mijn kinderen zijn dol op Duplo en op knikkerbanen. Met de knikkerbanen van Hubelino worden deze twee dingen met elkaar gecombineerd, voor eindeloos speelplezier! Ik mocht de basisset van de Hubelino knikkerbaan testen en ik mag er een weggeven aan een van jullie!

Hubelino knikkerbaan

hubelino knikkerbaan

De Hubelino basisset is perfect voor beginnende knikkerbaanfans. Deze set bevat alles wat nodig is om gave knikkerbanen te kunnen bouwen: twee grondplaten, heel veel baanelementen, constructiebouwstenen, knikkers en een uitgebreid geïllustreerde handleiding. De 123-delige set biedt oneindig veel mogelijkheden voor oneindig veel plezier.

knikkerbaan

Met de basisset kun je al ontzettend veel bouwen. Bij het woord basisset denk je misschien aan een kleine set met een paar onderdelen, maar dit is echt al een flinke set. Hier kunnen kinderen zich een hele tijd mee vermaken en je kunt er heel veel verschillende knikkerbanen mee bouwen.

Review

basisset

Ik besloot eerst maar eens te gaan bouwen zonder de grijpgrage handjes van peuters. Zo kon ik alles eens rustig bekijken en proberen om er een leuke knikkerbaan van te maken.

knikkeren

Er zit een boekje bij waar verschillende voorbeelden van knikkerbanen instaan. Er staat stap voor stap uitgelegd hoe je ze bouwt en dat is ontzettend handig. Het is namelijk niet zo makkelijk als ik had gedacht en dit was mijn peuters zonder hulp echt niet gelukt. Officieel is de Hubelino knikkerbaan bedoeld voor kinderen vanaf 4 jaar, maar het knikkeren zelf is natuurlijk al eerder heel erg leuk.

hubelino past op duplo

Uiteindelijk had ik de knikkerbaan in elkaar zitten en wat is het leuk geworden zeg! Ik denk dat dit voor kinderen van veel verschillende leeftijden echt een aanrader is. Peuters kunnen samen met papa of mama bouwen en daarna lekker zelf knikkeren. En oudere kinderen kunnen moeilijkere knikkerbanen bouwen. Als je niet meer genoeg hebt aan de basisset, zijn er ook verschillende uitbreidingssets te koop.

O ja; ook goed om te weten: de stenen van Hubelino passen op Duplo!

Winnen!

hubelino

Ik mag dezelfde set weggeven als die wij hebben ontvangen; de Hubelino Knikkerbaan basisset 123-delig ter waarde van € 99,95. Wat je hiervoor moet doen is het volgende;

Je kunt meedoen tot en met 28 oktober 2018.

Niet gewonnen of wil je zelf iets van Hubelino bestellen? Kijk dan eens op Robbiestoys.nl.

Deze winactie is tot stand gekomen door een samenwerking.

142 reacties

 1. Doe heel erg graag mee:) Mijn oudste zoontje Derek is 10 en jongste zoontje Teun bijna 3. Vraag wel eens aan Derek ga even met Teun wat spelen maar hij weet niet goed wat hij dan moet doen. Denk dat ze deze knikkerbaan allebei erg leuk vinden!

 2. Cool! Ik doe graag mee voor mijn twee kindjes (en ook een beetje voor mijzelf). Vroeger had ik thuis ook een knikkerbaan en kon daar uren zoet mee zijn samen met mijn zusje. Ik hoop dat mijn kindjes er net zoveel plezier aan kunnen beleven. En stiekem, met 2 jaar in oktober en dan de dure decembermaand die eraan komt, zou dit ook wel heel welkom zijn?

 3. Dit zouden mijn zoontjes van 2 en 4 echt geweldig vinden. Samen met papa en mama de mooiste banen bouwen. Dus waag graag een kans!

 4. Ik doe graag mee voor mijn 2 Duplofans. Met deze Hubelino-set kunnen ze een extra speeldimensie geven aan hun ‘oude’ blokken. En mama speelt graag mee.

 5. Wauw zo gaaf. Hier al wat Hubelino in huis. Het werkt zo verslavend en het is leuk steeds grotere banen te maken dus deze set zou echt fantastisch zijn. Ik doe dan ook graag mee voor mijn zoon.

 6. Helemaal geweldig!! Deze staat op het lijstje van zoonlief voor Sinterklaas. Maar winnen zou helemaal mooi zijn!! Super actie ??wij doen heel graag mee!

 7. Ik doe super graag mee! Mijn jongetje Tygo is echt verzot op knikkerbanen en hoe tof zou het zijn als hij deze zelf kan knutselen! Fingers crossed ??

 8. Ik doe graag mee voor mijn kids. Superfans van Duplo, maar deze Hubelino zorgt meteen voor een pak meer uitdaging en een nieuwe speeldimensie.

 9. Leuk voor mijn 2 meiden en kindjes die hier regelmatig spelen. Mijn oudste dochter is gek op knikkers en vindt steeds knikker op het schoolplein 🙂 en speelt er graag mee. Dit zou ze erg leuk vinden!

 10. Mooi en handig dat je het kan combineren met de duplo blokken; zie het echt wel zitten om dit met onze kleinkindjes in elkaar te zetten en de balletjes te zien rollen. De oudste van 5 zal het inderdaad al als een uitdaging zien om het zelf in elkaar te steken en samen met zijn broertje te spelen en ons kleine poppemie zal de balletjes wel willen dus plezier voor 3 en dan vake natuurlijk niet vergeten. Daarbij komt nog dat ik de ballenbaan die ze hadden heb laten vallen en stuk is, dus er stond zo iets al op hun verlanglijstje. Wij duimen alvast met 5 om deze leukerd te winnen!!!!!

 11. Wij doen zeker mee voor deze geweldige set. De Duplo is bij ons niet meer weg te denken. 24/7 spelen onze 2 jongens er mee en de houten knikkerbaan wordt erin betrokken. Dus voor 5/12 ligt er al wat in de kast voor ze. Wat zullen ze blij zijn maar met deze set er bij helemaal.

 12. Vandaag is mijn boeffie Kai 4 jaar geworden en dit zou echt super zijn. Zijn broer bouwt knikkerbanen en het zou. Super zijn als.hij deze zou winnen zodat hij ook.zijn.eigen baan heeft.

 13. Onze kindjes spelen heel graag met hubelino maar willen steeds grotere constructies maken en daarbij komen ze altijd stukken te kort. Wij zouden dan ook heel graag deze doos winnen ???

 14. Mijn 3 kinderen (2 meiden en 1 jongen) zijn gek op duplo en knikkers. Deze combi is dus super voor ze. Ik zou ze hier erg blij mee maken. Leuk cadeau voor de komende december maand.

 15. Ik doe graag mee om deze gave set voor onze kids (En papa) te winnen. Wat lijkt me dit leuk om ze er samen mee bezig te zien! Trouwens wat een geweldig speelgoed, überhaupt 😀

 16. Wat een super leuke combi bouwen en een knikkerbaan.
  Vanaf de peuterspeelzaal was mijn zoon fan van de knikkerbaan en nu hij op de kleuterschool zit is deze baan veel uitdagender.
  Dank je wel Fabienne voor de tip!

 17. Leuk!!! Wij hebben thuis een setje hubelino en mijn kinderen (6,5 en 3,5) vinden het geweldig. Mijn dochter bouwt en haar broertje mag testen. Ze hebben hubelino allebei op hun verlanglijstje staan want ze willen graag grotere banen ontwerpen.

 18. (gast) kids zijn gek op bouwen of het nu lego, duplo of deze geweldige set is. Elke dag willen ze een andere creatie maken wat ik ontzettend leuk vind vooral die fantasieverhalen die erbij komen dan

 19. Ik doe graag mee, voor ons kleintje straks. Ik mijn kleuterklas hebben we deze set en er wordt elke dag heel leuk mee gespeeld! Een super leuk cadeau om te geven straks voor sinterklaas!

 20. Superleuk! Onze zoon heeft een knikkerbaan, maar deze is echt wel aan vervanging toe. Met duplo speelt hij nog regelmatig dus dit zou een mooie aanvulling zijn.

 21. Ooohhh wat leuk! Papa en zoon (en kleine zus, hoewel iets minder constructief) bouwen vaak samen met duplo, met deze baan wordt dat alleen maar nog leuker ?. Ik doe mee!

 22. Graag zou ik deze set willen winnen voor Sem Mikes een heerlijk ventje van net 4 jaar. Zou een mooi verlaat verjaardagscadeau zijn voor hem.

 23. Wat lijkt me dit leuk om samen met mijn kinderen te doen.
  Ik denk, maar weet eigenlijk wel zeker dat ze hier uren speelplezier van zullen hebben. En denk dat papa stiekem ook wel mee komt bouwen!

 24. Ja ik doe heel graag mee voor mijn dochter die 8 november 4 wordt. Ondanks dat ons leven nu door een relatiebreuk met haar vader op de kop staat doet ze het zo onwijs goed

 25. Mijn ouders onze oude knikkerbaan van vroeger nog. Deze vinden mijn kinderen deze heel interessant maar eigenlijk zijn ze beide nog iets te jong. Deze knikkerbaan lijkt me meer geschikt en kan op Duplo wat alles nog leuker en uitdagender maakt. Doe graag mee alvast voor Sinterklaas.

 26. Ik denk dat mijn zoontje van 3. 5 dit echt super leuk gaat vinden. Hij is gek op duplo dus denk dat dit een leuke aanvulling is. Zou hem dus graag winnen..

 27. Yes, ik doe mee! Ik weet zeker dat mijn 2 nichtjes dit superleuk vinden. En dan kan mijn kleine meid ook lekker meekijken maar haar 2 grote nichten! (denk ook dat de papa’s dit erg leuk vinden hèhè) 🙂

 28. Ohw wauw! Dat is wel heel erg leuk voor mijn kinderen Demi en Semm ?? Kunnen ze mooi samen mee spelen.. en ons hondje Scooby zal er mooi naar zitten te kijken denk ik ?

 29. Wat een geweldige actie! Welk kind zou dit niet fantastisch vinden, ons zoontje in ieder geval wel! Hij vindt het bouwen met duplo al erg leuk, maar met deze knikkerbaan zal hij zich zeker vermaken!
  Wij duimen!
  Groetjes, Bianca

 30. Oh leuk! Wij zitten er over na te denken Liv zoiets te geven voor haar 3de verjaardag (5-11). Winnen zou natuurlijk helemaal leuk zijn!

 31. Hoi hoi wat is dit leuk,uiteraard doe ik ook héél graag mee voor mijn dochtertje Jill?
  Ze is ook bijna jarig ze word 5 jaar oud.
  Én aangezien de feestdagen eraan komen,zou dit een prachtige sinterklaas cadeau zijn.

  Alle stapjes opgevolgd
  Gedeeld en geliked

  Facebook Jessica Jill John leidner
  Twitter yessicakoot1
  Ig Yessicaleidner

 32. Ik doe graag mee, we hebben thuis al Hubelino en samen met de Duplo worden er hele mooie knikkerbanen gebouwd. Dit zou een hele mooie set zijn voor bij opa en oma thuis, kunnen daar de kleinkinderen zich er uren mee vermaken.

 33. Jaaaaaa leuk!!!!

  Jaja een papa die meedoet! 🙂

  Maar ik zou hem heel graag willen winnen voor mijn kids 🙂

  Facebookpagina geliked, gereageerd en gedeeld! 🙂

 34. De kans is heel klein, maar waag toch een kansje voor mijn 3 ???!! Zouden ze echt super gaaf vinden en weet zeker dat ze er uren mee zullen spelen ❤️

 35. Dit is SUPER leuk!! Als ik mag winnen verstopt ik hem in DE zak 😉 Wat zullen ze blij zijn als de beste man hem voor mijn kids heeft meegenomen uit Spanje!!

  Alle stapjes uitgevoerd en nu keihard aan het duimen….

 36. Dit zou mijn zoontje Wout wel willen winnen. Echt iets voor hem!! Ik weet zeker dat hij hier fijn mee gaat spelen, bouwen en creatief mee bezig kan zijn.

 37. Whaaa ik doe super graag mer. Mijn zoontje wilt niks anders dan een knikkerbaan en lego ninjago! Wat zal hij blij zijn met dit! Fingerd crossed

 38. Wat super leuk! Vorig jaar al naar gekeken maar voor onze portemonnee helaas niet weggelegd. Denk dat onze dochter er weekelijks naar vraagt. Dus hoe gaaf zou het zijn als wij winnen. Onze kijderen zijn precies even oud als die van jou! Super grappig want we wonen ook nog eens dichtbij.

 39. Wow wat een gave actie. Laat ik hier nu ook een echt nieuwsgierige en ontdekkende peuter hebben die dolgraag dingen bouwt met duplo.
  In de klas gebruik ik hubelino al en dat is gegarandeerd een succes! Ik doe daarom mee voor onze zoon om hem er ook lekker mee te laten experimenteren.

 40. Ja ik doe heel graag mee! Mijn zoontje van 1,5 ontdekt nu net de Duplo, dus dit zou een leuk extra zijn voor zijn bouwkunsten! En dan kan zijn grote zus van 6 meehelpen en zorgen dat ie de knikkers niet inslikt ?

 41. Om heel eerlijk te zijn kende ik het nog niet, hubelino… Duplo is hier in huis wel grote favoriet samen met alles wat rond is en voor bal aangezien kan worden… Deze combi lijkt me dus absoluut geweldig voor onze pleegdochter en pleegzoon! Ik doe dan ook gráág mee! 😀

  Fijne week!!

 42. Hoe super tof is dit! Lévi en mama ook, gaan hier uurtjes zoet mee zijn, bouwen en knikkers, de ideale combi om lekker bezig te zijn…..wij doen mee?

 43. Geweldig speelgoed, die Hubelino knikkerbaan.
  Mijn kleinzoon is gek op iets bouwen en hier kan hij ook nog iets mee doen, als het af is, leuk hoor!
  Ik heb geen facebook, maar heb geliked en geloved op Bloglovin.
  Heel graag doe ik voor hem mee.

 44. Voor mijn twee jongens waag ik graag een gokje. Zo’n mooie knikkerbaan zou uren speelplezier betekenen. Zeker in combinatie met de duplo-buizen die we hebben.. Wauw.

 45. Wat tof! Ik waag een kansje voor mijn zoontje Lennon. Door zijn ass is spelen, zoals elk ander kind dit doet, niet aan de orde, maar er is een aantal favo’s in speelgoedland, waaronder alles met een bal! Dit zou ‘m zeker helemaal happy maken en uren speelplezier opleveren, op zijn manier dan ?

 46. Ik doe heel graag mee voor mijn meiden. Ze zijn dol op bouwen en de Duplo wordt nog geregeld naar beneden gehaald, vooral als de kleine neefjes en nichtjes op bezoek komen. Deze knikkerbaan zouden ze dan ook helemaal geweldig vinden.

 47. Jaaaaa …. dit zou echt helemaal leuk zijn voor mijn kids van 7, 5 en 2 jaar. Fijn dat het leuk is voor verschillende leeftijden, want dan kunnen de kids er mooi samen mee spelen. Hopelijk mag ik mijn kinderen blij verrassen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.