baby born sister styling head

Review: Baby Born Sister Styling Head

‘Mam, als ik later groot ben, word ik kapper!’ Hartstikke handig lijkt me dat, een dochter die kapper is. Maar ach, waarschijnlijk verandert ze nog wel een keer of 8349 van gedachten voordat ze een opleiding moet gaan kiezen. Momenteel is ze gek op alles wat met haar en make-up te maken heeft, en wat wilde ze graag een eigen kapperspop hebben… Die kreeg ze, en we hebben hem voor jullie getest!

Baby Born Sister Styling Head

styling head

Mijn peuter en kleuter zijn allebei groot fan van Baby Born. Ze spelen erg vaak met hun Baby Born poppen en ook het Baby Born Paard met veulen hoort al een hele tijd bij hun favoriete speelgoed. Ik vertelde ze over Baby Born Sister en ik zei dat dit de grote zus van Baby Born is. Mijn peuter was helemaal onder de indruk, mijn kleuter reageerde met ‘ik weet wel wat sister is mam, ik heb toch Engels op school!’.

Bij deze Baby Born Sister Styling Head zitten allemaal leuke dingen om haar helemaal mooi te maken. Elastiekjes, een borstel, een haarband met vervangbare speldjes, stickers en make-up. Genoeg om je een hele tijd mee te vermaken!

Review

kapperspop

Mijn zoon en mijn dochter waren allebei meteen helemaal enthousiast over deze kapperspop. En zeg nou zelf; deze is ook wel heel erg mooi. Het haar is heerlijk zacht, makkelijk te kammen en je kunt er van alles mee. Momenteel zijn mijn kinderen nog iets te jong om moeilijke haar creaties te maken, maar mijn dochter maakt regelmatig staartjes bij deze pop en ze is aan het leren om vlechtjes te maken.

Make-up

Wat ze momenteel het allerleukste vinden, is de make-up die erbij zit. Er zit een kwastje bij, maar ze hadden al snel bedacht dat ze liever hun vingers gebruikten. Mijn kleuter begon heel netjes de ogen van de pop op te maken, en mijn peuter versierde het hele gezicht met make-up. Ze kregen er geen genoeg van en uiteindelijk zat het hele hoofd onder de make-up. Gelukkig is het er makkelijk weer af te halen, en dan kun je weer opnieuw beginnen.

kappop

Dit was het resultaat van een tijdje lekker make-uppen. Prachtig, toch?

Mijn kinderen zijn ontzettend enthousiast over Baby Born Sister Styling Head, en wat mij betreft is het ook zeker een aanrader. Baby Born Sister Styling Head is bedoeld voor kinderen vanaf 3 jaar en mijn driejarige peuter vindt het heel erg leuk.

Mijn kleuter is net 5 geworden en zij kan zich er nog veel langer mee vermaken. Ze kan een hele tijd bezig zijn met de make-up, en ook het haar van de pop wordt helemaal mooi gemaakt. Met dank aan deze kapperspop heeft ze een beetje leren vlechten en dat is ze nu volop aan het oefenen. En ze kan zich hier echt een hele tijd mee vermaken!

Baby Born Sister Styling Head is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com voor € 26,99.

 

Deze review is tot stand gekomen door een samenwerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.