wobbly worm

Review; het spel Wobbly Worm

Een leuk spelletje vinden voor jonge kinderen is een hele opgave. Veel dingen zijn namelijk nog te moeilijk voor peuters. Laatst ontvingen we een pakketje met daarin het spel Wobbly Worm. Mijn peuter Lenn is er helemaal gek op, als het aan hem ligt staat hij de hele dag aan. Vandaag deel ik onze ervaringen met dit spel.

Wobbly Worm

Wobbly de Worm is uit de appelboom gevallen en is een beetje misselijk! Gooi zo snel mogelijk de ringen om de nek van de bewegende worm! Heb jij de meeste gekleurde ringen om Wobbly gegooid? Dan win jij dit grappige en actieve spel!

Het spel is bedoeld voor kinderen tussen de 3 en 7 jaar. Wobbly Worm werkt op batterijen, maar je kunt hem ook gebruiken zonder hem aan te zetten. Het is de bedoeling dat je de ringen om de nek van de worm gooit. Heb je de meeste ringen om de Wobbly Worm gegooid? Dan heb je gewonnen!

spelletje voor peuters

De worm staat op een rode appel en deze kun je aanzetten. Daardoor wiebelt de worm heen en weer en dat maakt het spel wat moeilijker. En volgens mijn peuter wordt het daar ook leuker van, hij zet hem iedere keer weer aan.

Makkelijker of moeilijker maken

Als je de worm helemaal in elkaar zet, is hij 90 centimeter hoog. Best hoog voor een peuter en dat maakt het vrij lastig om de ringen om de worm te gooien. Door er tussenstukken uit te halen, kun je de worm wat lager maken.

Ook de ringen hebben verschillende niveaus. Je hebt kleintjes, middelgrote en grote ringen. De grootste ringen zijn het makkelijkst om de worm heen te gooien.

Onze ervaring

wobbly worm ervaring

Vooral Lenn is groot fan van dit spel. Eigenlijk is hij nog te jong, hij is namelijk nog maar 2 jaar. Het gooien gaat lang niet altijd goed en hij gaat heel dichtbij de worm staan, maar hij heeft er ontzettend veel lol in. Nomi is 4 jaar en ook zij vindt het een leuk spel. Het lukt haar iets beter om de ringen te gooien en meestal wint ze van Lenn. Logisch, natuurlijk!

Het spel is onder andere te koop via Bol.com en kost momenteel € 19,99.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.