verlanglijstje

Een verlanglijstje voor… jezelf!

De laatste tijd heb ik jullie al een aantal cadeautips gegeven voor de feestdagen. Maar die cadeaus waren allemaal bedoeld voor kinderen! Daar zijn we als moeders natuurlijk ook het meeste naar op zoek, maar laten we onszelf ook niet vergeten. Daarom deel vandaag wat cadeautips, die je op je eigen verlanglijstje kunt zetten.

Lekkere verzorgingsproducten

kneipp

De winkels liggen vol met fijne cadeauverpakkingen met verzorgingsproducten. Van zo ongeveer ieder merk is er wel iets te vinden. Lekkere douche gels, bodylotion, badschuim, et cetera. En als dit voor jou onder de kerstboom ligt, heb je meteen een goed excuus om even me-time te nemen!

Een dagje naar de spa

verlanglijstje

Volgens mij kan iedere moeder het wel gebruiken; lekker een dagje naar de spa. Even helemaal in de watten gelegd worden en weer opladen. Lekker een dagje zonder kinderen, even wat tijd voor jezelf. En daarna ben je (hopelijk) je energie weer terug. Perfect voor op je verlanglijstje, toch?

Een lekker geurtje

geurtje

Ook perfect om jezelf mee te verwennen; een lekker geurtje. Persoonlijk koop ik dat soort dingen niet zo vaak voor mezelf, maar het is natuurlijk een heel fijn cadeautje. Loop eens een parfumerie binnen en ruik even aan de geurtjes, zodat je weet wat je lekker vindt. En die kun je dan aan de kerstman vragen!

Een hoesje voor je telefoon

telefoonhoesje

Wij moeders zijn regelmatig met onze telefoon bezig (en voor velen van ons is dat nog erg zacht uitgedrukt). Zelf ben ik er erg veel mee bezig. Ik maak veel foto’s van mijn kinderen en ik ben regelmatig op social media te vinden. En een apparaat waar je zoveel mee bezig bent, verdient natuurlijk wel een mooi hoesje. Zet dus bijvoorbeeld een iPhone 6 hoesje, een iPhone 7 hoesje (of welke telefoon je dan ook hebt) op je lijstje!

Mooie sieraden

Ook hier worden we als moeder (of gewoon als vrouw) vaak erg blij van; mooie sieraden! Een mooie ketting, armband, oorbellen… Noem maar op! Je maakt er je outfit helemaal mee af.

Of iets lekkers!

chocolade

En natuurlijk worden we ook heel gelukkig van iets lekkers. Je favoriete drankje, een lekkere reep chocolade, net waar jij van houdt!

Wat staat er op jouw verlanglijstje?

vmdm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.