Een paar leuke kerstcadeaus voor peuters en kleuters

Nog eventjes, en dan is het alweer kerst. De tijd van gezelligheid, lekker eten en natuurlijk cadeautjes. Zelf vind ik het best moeilijk om een leuk cadeautje te bedenken, want wat moet je ze nou weer geven… Met Sinterklaas zijn mijn kinderen al goed verwend, dus ik ga ze nu niet weer overladen met cadeaus. Maar ik vind het wel leuk om ze iets te geven, dus ik ging op zoek naar leuke kerstcadeautjes.

playmobil

Playmobil

Playmobil is perfect voor kleuters. Mijn peuters is ook groot fan sinds ze het op tv heeft gezien, maar ze is er eigenlijk nog net iets te jong voor. Er zijn natuurlijk heel veel verschillende Playmobil sets te koop, voor de stoere kinderen is er bijvoorbeeld Playmobil van Ghostbusters!

barbie

Barbie

Als kind speelde ik heel vaak met mijn Barbies en stiekem vind ik ze nog steeds erg leuk. Daarom vind ik het helemaal niet erg dat mijn peuterdochter nu ook groot fan is van Barbie. Van Sinterklaas kreeg ze haar eerste Barbie, en met kerst zouden we haar Barbiecollectie een beetje uit kunnen breiden. Ik kwam de Barbie Dierenverzorger Speelset tegen en die is wel erg tof!

soggy doggy

Soggy Doggy

Ik heb al van alles gelezen en gehoord over Soggy Doggy en het schijnt een ontzettend leuk spel te zijn, ook voor jongere kinderen. Dit spel is bekroond tot speelgoed van het jaar, dus het kan niet anders dan dat het heel leuk is!

leren tekenen

Leren tekenen

Persoonlijk ben ik groot fan van educatief speelgoed, en tijdens mijn zoektocht naar kerstcadeautjes kwam ik dit tegen. Het is een tekenbord waarmee je stap voor stap leert te tekenen, met heel veel verschillende tekendessins. Het is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en je kunt het onder andere bestellen bij Bol.com.

doktersset

Doktersset

Zelf hebben we al een dokterssetje in huis, en ik vind het absoluut een aanrader als kerstcadeau. Mijn kinderen spelen er ontzettend vaak mee, zowel mijn peuter als mijn dreumes wil regelmatig de dokter zijn. En iedereen in huis moet natuurlijk ziek zijn. Ik, de knuffels, de poppen, en ook de katten moeten regelmatig even onderzocht worden door Dokter Nomi of Dokter Lenn.

brandweerman sam

Brandweerman Sam vloerspel

Voor de fans van Brandweerman Sam kwam ik iets heel gaafs tegen: het vloerspel van Brandweerman Sam! Het is een leuke versie van het spel slangen en ladders en het is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

slee

Slee

Na de sneeuwpret van afgelopen weekend dacht ik, een slee is ook wel heel gaaf als kerstcadeau! Sleeën is namelijk op verschillende leeftijden hartstikke leuk.

Dit artikel bevat affiliatielinkjes.

Een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.