disney junior

Kleuters en peuters kunnen aanstaande zondag genieten van favoriete Disney Junior-vriendjes op groot scherm

Het is bijna zover: zondag 2 september organiseert Kinepolis de derde editie van de Kleuterbios met Disney Junior Party! Een ontzettend leuke manier om je kind kennis te laten maken met de bioscoop. Na de film krijgen alle kinderen een filmdiploma en een leuke goodie.

Mickey Mouse

In deze gloednieuwe editie schittert Mickey Mouse op het grote bioscoopscherm niet alleen als enthousiaste presentator, maar is hij ook te zien in een exclusieve aflevering van Mickey and the Roadster Racers. Ook van Puppy Vriendjes verschijnt een nog niet eerder uitgezonden aflevering op het witte doek. En alsof dat nog niet genoeg is, is er een aflevering te zien van De Leeuwenwacht. Met zoveel verschillende Disney Junior-vriendjes wordt het gegarandeerd genieten voor elke kleuter in de zaal; en kan je als ouder/verzorger even ontspannen in een comfortabele bioscoopstoel.

Stilzitten is niet de bedoeling

Elk kwartaal kunnen kleuters bij Kinepolis genieten van de Kleuterbios Disney Junior Party, met altijd een leuk afwisselend programma van drie – steeds wisselende – afleveringen van de leukste Disney Junior series. Tussendoor is Mickey Mouse op het scherm te zien als gastheer: vanaf het witte doek spoort hij de kinderen aan om vooral lekker mee te zingen en te dansen. Twee uur lang stilzitten is dus niet de bedoeling! Dat maakt dit bioscoopuitje ook erg geschikt voor kinderen die niet zo goed kunnen stilzitten.

Geluid zacht en licht gedempt

Speciaal voor de Kleuterbios wordt tijdens de voorstelling het geluid in de zaal iets gedempt en het zaallicht blijft gedeeltelijk aan. Prettig voor kinderen die het een beetje spannend vinden in zo’n donkere zaal. Ook worden er kleurplaten uitgedeeld, en aan het eind van het event krijgen alle kinderen een leuke goodie en een filmdiploma. Een onvergetelijke bioscoopervaring voor de allerjongste filmhelden.

Onze eigen ervaring met de kleuterbios

Een paar maanden geleden ging ik met mijn dochter voor het eerst naar de bioscoop. Toen draaide de film ‘Buurman & Buurman hebben een nieuw huis‘. Dat was een ontzettend leuke ervaring! Mijn dochter vond het spannend, maar wel heel erg leuk. Deze keer gaat mijn zoontje van net twee jaar ook mee. De vorige keer leek het me nog niet zo’n succes, maar toen ik las dat kinderen niet stil hoeven te zitten, leek het me voor hem ook wel geschikt. Ik ben heel benieuwd wat ze ervan zullen vinden!

Praktische info:

  • Kinepolis Kleuterbios: Disney Junior Party
  • Zondag 2 september
  • 10:00 uur inloop, 10:30 uur start film
  • Duur: 67 minuten
  • Tickets: € 8,00
  • Speciaal voor kinderen van 3 tot 6 jaar
  • Te zien in Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Emmen, Enschede, Hoofddorp, Huizen, Groningen, Oss, Schagen, Utrecht en Zoetermeer

Gaan jullie ook naar de kleuterbios?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.