buurman & buurman

Film: Buurman & Buurman hebben een nieuw huis

Buurman & Buurman, je kent het misschien nog wel uit je kindertijd. Het wordt namelijk al sinds 1984 in Nederland uitgezonden. En binnenkort brengen Buurman & Buurman hun tweede film uit!

Buurman & Buurman hebben een nieuw huis

Buurman & Buurman is geliefd bij jong en oud. Het is altijd weer genieten van het gestuntel van de beide buurmannen, die zelf juist vinden dat ze zo handig zijn. Ook in deze nieuwe avonturen gaat er weer van alles mis tijdens het klussen. Zo loopt de bouw van een bijenkorf in de tuin uit op een regelrechte ramp. Een elektrische grasmaaier op zonne-energie blijkt toch niet zo’n goed idee, en voor het vegen van de schoorsteen maken de buurmannen een groot gat in het dak. Een eenvoudig fitnessapparaat wordt omgebouwd tot een draaimolen en een mol in de tuin zorgt voor grote problemen. Het bouwen van een tuinhek is ingewikkelder dan je zou denken. En waarom zou je een kapotte afwasmachine repareren als je ook een badkamer hebt? Kortom, er is weer genoeg werk aan de winkel voor Buurman en Buurman. A je to!

De trailer

Ben je al nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens naar de trailer!

Voorpremière

De film gaat op 26 april officieel in première, maar je kunt Buurman & Buurman daarvoor al in voorpremière zien! Er is in Enschede op 8 april bijvoorbeeld een kleuterbios. Alle kinderen krijgen dan bij binnenkomst een bekertje limonade en een klein snackje. Er is een kleur- en knutselhoek met kleurplaten van de film. En na afloop van de voorstelling ontvangen alle kinderen een echt filmdiploma! Meer hierover vind je op de site van Kinepolis.

buurman

Buurman & Buurman hebben een nieuw huis is geschikt voor alle leeftijden en dat maakt de film erg geschikt voor peuters en kleuters. De film duurt 57 minuten.

Keken jullie vroeger ook altijd naar Buurman & Buurman? En wat vinden jullie kinderen ervan?

Een reactie

  1. Mijn kleinzoon van 7 jaar is helemaal gek op Buurman & Buurman, hij kan er niet genoeg naar kijken.
    Wat leuk dat deze grappige klusmannetjes nu ook in de bios komen.
    Gaan we vast met hem naar toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.