Voor Mama’s, Door Mama’s in een nieuw jasje!

Nu we bijna een jaar bestaan en officieel een bedrijf zijn, vond ik het wel tijd worden voor een nieuw jasje. De vorige banner had ik zelf gemaakt, maar eigenlijk ben ik daar helemaal niet zo goed in. Daarom besloot ik het deze keer anders aan te pakken en ik ben heel blij met het resultaat!

Op mijn persoonlijke Instagram Stories vroeg ik of er iemand was die voor mij een logo kon maken. Of nou ja, 2 logo’s eigenlijk. Ik wilde namelijk ook graag een nieuw logo voor MadebyMalou.nl. Ook daar heb ik zelf een keer een header in elkaar geknutseld waar ik eigenlijk nooit echt tevreden over ben geweest. Maar goed, bij gebrek aan beter ben ik hem toch maar blijven gebruiken.

moeder blog

Voor mama’s, door mama’s

Inmiddels is het nieuwe logo en de header voor Voor Mama’s, Door Mama’s klaar en wat ben ik er blij mee zeg! Ik vind hem echt ontzettend mooi geworden. Eindelijk ziet mijn blog eruit zoals ik dat graag wilde. Dit zou mijzelf nooit gelukt zijn, dus ik ben blij dat ik het heb uitbesteed.

Wat vinden jullie van deze nieuwe look?

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.