oo shopping

Op één website shoppen voor je huis & inrichting

Muurstickers, verlichting, huishoudelijke apparaten, meubels en nog veel meer.. Je vindt het allemaal in de categorie Huis & Inrichting van de website OO Shopping. En super handig; je hebt veel verschillende webshops bij elkaar op één centraal punt, dus je hoeft niet naar verschillende websites. Dat scheelt weer een hoop tijd! Ik hou zelf heel erg van leuke spulletjes voor in huis, dus ik kan me op deze site goed vermaken!

Huis en inrichting

oo shopping

De categorie Huis & Inrichting bestaat weer uit verschillende categorieën, zoals de categorie woonaccessoires. Dit is absoluut één van mijn favoriete categorieën, ik ben namelijk gek op leuke spulletjes in huis. Zeker nu we verhuisd zijn en een huis hebben die we helemaal naar onze eigen smaak hebben gemaakt hou ik ervan om ons huis gezellig te maken. Hoe leuk is bijvoorbeeld deze muursticker met uiltjes?! Dit vind ik altijd erg leuk staan op kinderkamers. Het kalenderaapje is perfect (en schattig) voor op je bureau en de drie hertjes staan erg gaaf en in gezellig hoekje in de woonkamer. Naast deze items staan er nog veel meer leuke woonaccessoires op de site, waarmee je je huis hartstikke gezellig kunt maken.

inrichting

Iets wat nog op mijn wishlist staat is een heteluchtfriteuse. OO Shopping heeft er verschillende in de categorie huishoudelijke apparaten, zoals de ActiFry en de Airfryer. Ik vind het erg handig om ze op deze site allemaal naast elkaar te zien, dat maakt het maken van een keuze een stuk makkelijker! Dit geldt trouwens ook voor andere huishoudelijke apparaten. En staat van alles en nog wat op en als ik deze site eerder had gekend, had dat veel tijd gescheeld toen Bart en ik gingen samenwonen. We zijn toen namelijk behoorlijk lang bezig geweest met het uitzoeken van apparaten.

Hoe werkt het?

OO Shopping is een online winkelcentrum en het is een platform waar winkeliers een webshop kunnen openen en hun producten kunnen verkopen. Je koopt producten dus niet direct bij OO Shopping, maar bij één van de webshops die bij deze site zijn aangesloten. Op OO Shopping zie je dus ontzettend veel verschillende producten van veel verschillende webshops.

Ik vind het zelf in ieder geval erg handig om zoveel verschillende producten bij elkaar op één website te zien. Kenden jullie OO Shopping al?

vmdm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.