sale shoppen

Sale shoppen, zo doe ik het

Wie houdt er nou niet van sale? Nou, ik wel. En ik shop regelmatig in de sale, waardoor ik best veel bespaar. Ik durf wel te zeggen dat ik (vooral voor Nomi en Lenn) meer mét korting koop dan zonder en vandaag vertel ik je hoe ik dat doe.

Online en offline

Ik bestel vaak dingen online (want dat is gewoon makkelijker met twee jonge kinderen), maar ik vind het ook erg leuk om even de stad in te gaan. En vaak vind je in winkels net weer andere afgeprijsde dingen dan in de online shop van diezelfde winkel. Daarom shop ik in de sale zowel online als offline.

Vooruit kopen

Voor Nomi en Lenn koop ik eigenlijk bijna nooit kleding in de maat die ze op dat moment hebben, meestal koop ik vooruit. Vooral voor Lenn doe ik dat, want hij is zo weer uit een maat. Zo shopte ik vlak na de zomer al t-shirtjes voor volgende zomer. Het is natuurlijk een gok, want je weet niet zeker of die maat dan gaat passen. Maar ook dingen die je het hele jaar door gebruikt kun je natuurlijk vooruit kopen. Ik heb laatst bijvoorbeeld alvast wat sokken en rompers in grotere maatjes gehaald en die gaan sowieso wel van pas komen.

Geen onzin kopen

Het is natuurlijk heel verleidelijk om alles te kopen wat goedkoop is, maar dan bespaar je uiteindelijk alsnog niks. Dit kost me vaak best wat moeite hoor, maar nu ik me voorneem om geen dingen mee te nemen die we niet nodig hebben, lukt dat best aardig.

Nieuwsbrieven

Ik ontvang digitale nieuwsbrieven van mijn favoriete winkels, zodat ik het meteen weet als de sale is begonnen. En dan neem ik meteen een kijkje, want als de sale net is begonnen heb je natuurlijk nog de meeste keus.

Sale alert

En laatst maakte ik kennis met de sale alert functie van Supersales.nl. Op de site kun je instellen dat je een e-mail ontvangt op het moment dat jouw aangegeven maten en merken in de aanbieding komen. Ik heb dit gedaan bij bepaalde kinderkleding en het werkt perfect! En ook voor jezelf is het trouwens hartstikke handig. Zo ben je meteen op de hoogte en vis je nooit meer achter het net! In het filmpje hieronder vind je meer uitleg.

vmdm

Een reactie

  1. Ik koop bijna alleen maar in de aanbieding. Veel bij Hema, Zara, H&M, Bijenkorf. Maar ook best veel via Marktplaats. Ook krijgt Mila veel kleding van een vriendin van ons (die van haar dochtertje is geweest bedoel ik). Het is wel heel verleidelijk om niet teveel te kopen. Dus ik denk drie keer na tegenwoordig. En probeer eerst in haar kast te kijken wat ik allemaal al heb (ik koop inderdaad veel grotere maten). Gisteren nog een nachthemdje voor 1,50 voor in de zomer bij de Hema in maat 122/128 (Mila wordt binnenkort 5) en 5 leuke onderbroekjes in maat 122/128 voor 2 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.