jezelf niet vergeten

Jezelf (niet) vergeten

Veel mama’s herkennen het vast wel. Je gaat de stad in om even te shoppen, en je komt alleen thuis met spullen voor je kinderen. Je doet regelmatig leuke dingen met je kinderen, maar wanneer was de laatste keer dat je iets voor jezelf deed? Je zorgt ervoor dat je kinderen gezond eten, en zelf eet je ‘even snel’ iets wat eigenlijk helemaal niet zo gezond is. Veel moeders, waaronder ik, vergeten zichzelf regelmatig. En dat zouden we helemaal niet moeten doen!

Me time

Me time doet je vaak ontzettend goed, want even iets voor jezelf doen zonder kinderen is gewoon lekker. Even iets doen wat je echt leuk vindt, en er optimaal van genieten. Zelf hou ik ervan om bijvoorbeeld even een stuk te gaan lopen, naar de zonnebank te gaan, of lekker te shoppen. Dat laatste deed ik, maar deze keer online. Terwijl mijn man met de kinderen weg was, ging ik op zoek naar iets nieuws voor mezelf.

Ik kwam wat leuke dingen bij Sans-online, een webshop waar je heel veel kleding online kunt kopen. Ze hebben heel veel damesmerken, maar je kunt er ook slagen voor herenmerken zoals PME Legend. En daarnaast hebben ze op dit moment ook heel veel kleding in de sale!

Het eerste wat ik tegenkwam was deze trui van het merk Jacqueline de Yong. Ik vind het kleurtje heel leuk, en hij is ook nog eens lekker goedkoop. Deze trui kost namelijk maar € 14,99!

En toen kwam Pablo even photobomben haha, hij vond de kaartjes en het touwtje erg interessant. Ik bestelde dit t-shirtje van Only omdat ik de kleur zo leuk vind. Het is natuurlijk niet meer zo lang t-shirtjesweer, maar hij kan ook prima onder een vestje. Deze kost € 16,99.

Ik heb dus lekker voor mezelf geshopt, en ik moet toegeven dat ik best heel blij wordt van nieuwe kleren. Op dit gebied van ‘beter voor mezelf zorgen’ zit ik dus goed! Nu het gezondere eten nog…

vmdm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.