samsung galaxy s8

Ik kan niet zonder telefoon, en daar schaam ik me niet voor!

Het lijkt nogal een dingetje te zijn; de smartphoneverslaving. En ik moet toegeven; ik kan ook niet zonder dat ding. Misschien kijk ik er soms wel te veel op, maar ik zou hem echt niet willen missen. Goed, ik zou best even zonder Facebook of andere apps kunnen. Maar als ik een keer mijn telefoon vergeet en daardoor geen foto’s van mijn kinderen kan maken, baal ik toch behoorlijk!

Toen ik naar de middelbare schoon ging, kreeg ik mijn eerste telefoon. Ik was 12 jaar en ik moest iedere dag een half uur van en naar school fietsen, en daarom vonden mijn ouders het fijn als ik een mobiele telefoon zou hebben. Net als zo ongeveer iedereen van mijn leeftijd had ik een Nokia 3310.

Inmiddels heb ik heel wat telefoons gehad, en het waren bijna allemaal Samsungs. Toen ik eenmaal een Samsung had gehad wilde ik niet meer anders. Oké, ik heb één keer een telefoon van een ander merk gehad, en ik vond het helemaal niks. De camera van deze telefoon scheen heel goed te zijn en daarom koos ik ervoor. De eerste twee weken was de camera super, en daarna werd hij steeds slechter. Uiteindelijk heb ik na een half jaar al een nieuwe telefoon gekocht, en ik ging weer voor een vertrouwde Samsung.

Binnenkort komt de nieuwe Samsung Galaxy S8 op de markt en ik ben er ontzettend benieuwd naar! Deze telefoon maakt superscherpe selfies met de 8 megapixel frontcamera, hij heeft een nieuw Amoled-beeldscherm, de Bixby spraakassistent helpt je bij al je vragen en bij T-Mobile kun je hem nu al bestellen met 5GB date + onbeperkt NL & EU!

Nou ben ik helemaal niet iemand die altijd de nieuwste telefoons wil hebben, maar dit klinkt wel heel goed.. Eén van de belangrijkste dingen aan een telefoon vind ik de camera. Ik maak met mijn telefoon heel veel foto’s van mijn kinderen en ik wil natuurlijk graag dat die van goede kwaliteit zijn. Ook maak ik regelmatig andere foto’s voor bijvoorbeeld op Instagram, en ook daar zet ik het liefst ragscherpe foto’s op. En volgens Samsung gaat dat met deze telefoon helemaal lukken!

vmdm

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.