zwangerschapsaankondiging

Daar zijn we weer, en ik heb een leuk nieuwtje voor jullie!

Na een heerlijke vakantie op de camping heb ik het bloggen toch wel gemist hoor! Vol goede moed en frisse ideeën begin ik weer met bloggen. En ik heb een leuk nieuwtje voor jullie… Ik ben namelijk 15 weken zwanger!

Zwanger!

Misschien wisten jullie het al, ik maakte mijn zwangerschap namelijk 3 weken geleden al bekend op mijn andere blog en op Instagram. Inmiddels ben ik het eerste trimester al uit en daar ben ik wel heel blij mee. De kwaaltjes van het eerste trimester (vooral de vermoeidheid) zorgden ervoor dat ik weinig toe kwam aan bloggen. Vandaar dat ik ons zomerrooster wat eerder in liet gaan. De energie is op dit moment nog niet helemaal terug, maar ik voel me een stuk beter dan een paar weken geleden!

Op dit moment weten we nog niet of we een jongen of een meisje krijgen, maar daar gaat binnenkort verandering inkomen. En als wij het weten, mogen jullie het ook weten! Ben je nieuwsgierig en wil je er zo snel mogelijk achter komen? Houd dan mijn persoonlijke Instagramaccount even in de gaten.

Back to blogging!

Het was heerlijk om even weinig met mijn blog bezig te zijn, maar in de laatste week van onze vakantie begon ik het wel heel erg te missen. Ik kreeg steeds meer ideeën voor nieuwe artikelen en ik had echt zin om weer achter mijn laptop te kruipen. Dat deed ik maandag en inmiddels zit ik alweer helemaal in het ritme.

Door mijn zwangerschap zul je hier waarschijnlijk wat meer gaan lezen over de onderwerpen zwangerschap en baby’s. Ik ben nu zelf bijvoorbeeld erg geïnteresseerd in de nieuwe babycollecties (ik kan niet wachten om te gaan shoppen voor deze baby!) en die zal ik jullie dan ook laten zien. Maar don’t worry, er zullen ook zeker andere onderwerpen aan bod komen. We gaan de komende tijd bijvoorbeeld nog even vrolijk door met leuke uitjes. Tijdens mijn vakantie hebben we wat leuke dingen gedaan met onze kinderen en dat wil ik graag met jullie delen!

Tot snel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.