winter overleven

Zo overleef je de winter

De winter; het is niet mijn favoriete seizoen. Maar we hebben weinig keuze en we moeten er toch doorheen. Veel mensen zijn wat minder vrolijk dan in de lente en zomer en persoonlijk vind ik de kou ook gewoon niet leuk. Daarom heb ik wat tips om de winter te overleven.

Lekker naar buiten gaan!

Ja, het is koud. En nee, daar hou ik niet van. Vaak heb ik helemaal geen zin om naar buiten te gaan, maar als ik het dan toch doe vind ik het eigenlijk best lekker. En het is ook heerlijk om daarna weer binnen te komen in een lekker warm huis.

Maak het gezellig in huis

Even naar buiten gaan is lekker, maar natuurlijk ben je ook veel binnen. En om dat wat fijner te maken, kun je je huis wat gezelliger maken. Gezellig accessoires, leuke lichtjes, et cetera. Dat maakt het binnen zitten wat fijner.

Beoefen een hobby

Dat is natuurlijk het hele jaar fijn, maar ik kom ’s winters meer toe aan hobby’s die ik binnen uitvoer dan wanneer het mooi weer is. Om de donkere dagen goed door te komen is het belangrijk om wat leuks te doen. Zelf vermaak ik me heel goed met bloggen, maar er zijn natuurlijk nog veel meer leuke hobby’s te bedenken.

Maak alvast plannen voor de zomer

Voorpret is hartstikke leuk, dus maak alvast (vakantie) plannen voor als het weer lekker weer is. Ga alvast op zoek naar een leuke camping, hotel of huisje. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vakantie spanje? Klinkt goed, toch?

vmdm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.