hangmat

Win een hangmat en een ‘do not disturb box’

Deze maand begint de lente en ik kan niet wachten op mooi weer. En om alvast en de lentestemming te komen heb ik een hele leuke winactie voor jullie. Ik mag namelijk een hangmat en een ‘do not disturb box’ weggeven van Luilak.nl!

We hebben zelf ook een hangmat en afgelopen zomer heb ik daar heerlijk in gelegen. De hangmat op de foto hierboven kun je winnen. Het is een eenpersoonshangmat en hij is 300 x 120 cm.

luilak

Naast deze hangmat maak je ook kans op de ‘do not disturb box’ die je helpt bij het niks doen. In de box zit het volgende;

 • 20 stickers met leuke uitspraken
 • Autostickers met leuke uitspraken
 • Leuke screensavers voor op je computer en/of laptop
 • Een echte, zwarte, Luilak-pet
 • Een Do Not Disturb slaapmasker
 • Luilak oordoppen
 • Vijf tegelspreuken op Hollandse tegeltjes met ophangsysteem
 • Een Do Not Disturb deurhanger
 • Een leuk ja/nee bordje voor op je bureau
 • Nog veel meer!

Winnen!

Gaaf, toch? Wil je kans maken op deze twee prijzen? Like dan dit bericht op de Facebookpagina van Voor Mama’s Door Mama’s en laat een reactie achter onder dit bericht.

Je kunt meedoen tot en met de eerste dag van de lente; 21 maart. Daarna stuur ik de winnaar een mailtje.

33 reacties

 1. Oh dat lijkt me heerlijk! Met twee kleine mannetjes van 2,5 en 7 maanden heb ik wel behoefte aan af en to wat ‘do not disturb’ tijd ?

 2. Dat lijkt me echt heerlijk. mijn zoontje gaat op de eerste lentedag 21-3 voor het eerst naar school. Dan gaat deze mama ook onder schooltijden werken en stel dat ze dan beiden afspreken en het mooi weer is, dan kan ik lekker relaxen in deze hangmat!

 3. Hahaha, die do not distrurb box, geweldig! En ik doe ook graag mee voor de hangmat, want dat lijkt me heerlijk chillen in mijn tuin
  Ik heb alleen geen Facebook

  1. en dan zo hoog hangen, dat kinderhandjes er niet bij kunnen, oordoppen in en boek in mijn hand….heerlijk! deze mama ziet zo’n hangmat helemaal zitten!

 4. Ik ben Hollands grootste luilak mét kind en kat.
  En heb dringend nodig een lekkere hangmat! Nu heb ik een stiel en kleine bank staan. En luieren daarop is niets gedaan. Pijn aan mijn rug en mijn nek. Alles behalve een fijne plek. Om mijn grootste hobby te beoefenen. Het ongegeneerd luilakken!! Daarom wil ik vragen om aan me te denken. Wanneer je deze hangmat weg gaat schenken. Want het lijkt me reuze fijn. Als die heerlijke do not disturb “hangplek” van mij zou zijn.

 5. De hangmat zou ideaal zijn om mee te nemen voor onze 1e vakantie met baby op de camping! Wij houden wel van ongestoord luieren:)

 6. Wauw… ik zou heel graag de mooie hangmat winnen. We zijn nu druk met het verbouwen van ons nieuwe huis. Het lijkt me heerlijk om vanaf mei uit te rusten in deze hangmat in onze nieuwe tuin!

 7. Helaas ben ik veel te vroeg alleenstaande moeder (weduwe) geworden. Met een klein meisje van 6, mijn verdriet, haar verdriet, slecht slapen, een drukke baan en het huishouden heb ik ernstig behoefte om af en toe even ‘uit te checken’. Dit pakket kan niet beter terechtkomen …

 8. Wow, heerlijk in de tuin ,met mijn jongste kleindochter op schoot ,in deze hangmat schommelen.
  Ja, dat wil ik graag.
  Ik heb geen Facebook, maar hoop dat ik ook mee mag doe als ik je volg op Bloglovin.

 9. Wat enorm leuk! Daar ik dit jaar helaas niet op vakantie (kan) ga(an) zou ik het wel super vinden om ongestoord in eigen tuin te mogen relaxen in een hangmat. Ik doe daarom dan ook graag mee.

 10. Wat leuk! Daar ik dit jaar helaas niet op vakantie (kan) ga(an) zou ik het wel super vinden als ik ongestoord in eigen tuin mag relaxen in een hangmat. Ik doe daarom dan ook graag mee.

 11. Goedemorgen dat zou echt geweldig zijn om heerlijk in te kunnen luieren in de tuin deze zomer. Wat zal ik heerlijke dutjes op deze prachtige hangmat doen mocht ik de gelukkige winnaar worden uiteraard ga ik heel hard hopen dat er misschien wel wat geluk mijn kant op mag komen #DuimpjesDraaien Fijne dag liefs Wanda

 12. Gaaf! Wij krijgen over een paar weekjes de sleutel van onze woning, en hebben dan EINDELIJK een tuin. Lijkt mij heerlijk om te kunnen chillen in de hangmat met de twins <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.