winnen

Paashop – maak kans op 45 prijzen, waaronder knijpzakjes van Sophie la Giraf!

Vandaag is het tijd een nieuwe bloghop; de paashop! Bij deze paashop kun je op 45 verschillende (mama)blogs uit Nederland en België hele leuke prijzen winnen. Daarnaast is het natuurlijk hartstikke leuk om op deze manier nieuwe blogs te ontdekken.

MizFlurry.nl

Misschien ben je hier wel gekomen via Fleur van MizFlurry.nl. Fleur is moeder van Ewan, Mack en Kate en ze is thuisblijfmoeder. Op haar blog schrijft ze onder andere over speelideeën, diy’s, recepten en digitale dingen (want naar eigen zeggen is ze een nerd). Zeker te moeite waard om eens te kijken!

Voor Mama’s, Door Mama’s

Als je hier via Fleur bent gekomen, ken je Voor Mama’s, Door Mama’s misschien nog helemaal niet. Deze blog bestaat nog maar sinds januari 2017, dus dat zou ook niet zo gek zijn. Ik ben Malou en ik ben deze blog gestart, maar ik ben niet de enige blogger hier. We hebben namelijk een ontzettend leuk team van bloggers. Samen schrijven we over alles wat enigszins (en oké, soms ook niet zoveel) met het moederschap te maken heeft. Bevallingsverhalen, fashion, eten en drinken, binnenkijken in leuke kamertjes.. Noem maar op!

Winnen!

Zoals ik al vertelde kun je op iedere blog iets leuks winnen, hier dus ook! Ik geef een setjes van drie knijpzakjes van Sophie la Giraf weg, van het merk Squiz. Ideaal om zelf fruit, yoghurt of iets anders in te doen. Ze zijn herbruikbaar, je kunt ze in de vaatwasser doen en voor mij is het de perfecte manier om mijn peuter wat meer fruit te laten eten.

Om kans te maken op deze prijs zou ik het leuk vinden als je de Facebookpagina van Voor Mama’s, Door Mama’s liket. Verder laat je hieronder een reactie achter, zodat ik weet dat je meedoet (en vergeet niet om een geldig e-mailadres in te vullen). Deze winactie loopt een week, je kunt meedoen tot en met zaterdag 8 april.

Verder naar Marstyle.nl

Het leuke van zo’n hop is, dat er heel veel bloggers aan meedoen en dat je overal een leuke prijs kunt winnen. Na mij in deze hop kom Marstyle.nl. Dit is de blog van Marguerita, moeder van twee dochters van 4 en 5. Op haar blog vind je regelmatig reviews en verder schrijft Marguerita het Syndroom van Duane van de jongste en hoe ze haar leergierige oudste dochter uitdaagt.

Dus, hop snel verder naar Marstyle en kijk wat je daar kunt winnen!

51 reacties

 1. Even een fruitmixje pureren, vullen en meenemen. Superhandig!
  Altijd weten wat er precies in zit en ook nog herbruikbaar. Hup in de tas!

 2. Hopper-de hop van de ene naar de ander mamablog! Wat een gave winactie heb jij! Van de knijpzakjes van Sophie la Giraf van het merk Squiz worden mijn kinderen heel blij! Zo wordt pasen echt een feest. Blij dat ik op jouw blog ben geweest! Heel veel succes met je blog en ik kom zeker nog een keertje terug!

 3. Voor mijn 2 jongste van 8 maandjes en 1 5 jaar die gek op versfruitjes zijn! ???.supergaaaaaaf helemaal ENTHOUSIAST deze mama van 3 kindjes

 4. Erg handig deze zakjes! Ik vind die wegwerpversies erg makkelijk, maar wel prijzig. Dit is ern voordeligere en duurzamere optie, en tevens bepaal ik dan zelf wat mijn kinderen eten!

 5. Dit vind ik nou een super handig artikel, niet alleen duurzaam, maar ook heel leuk uitgevoerd. Goed doordacht om eens een iets duurzaams, gezond en handig gebruiksvoorwerp te maken en niet een wegwerpartikel. Complimenten. Zou het graag eens uitproberen!

 6. Mijn jongste dochter wil graag knijpfruitjes mee naar school. Dan is dit toch handig! Weet ik zeker dat er geen troep in zit en het is ook goed voor het milieu.

 7. Paashop, leuk hoor!
  Wat leuk dat er nu ook knijpzakjes zijn van Sophie de Giraf.
  En zo handig en herbruikbaar.
  Ik heb een kleindochter die Sophie heet en die vindt het vast heel leuk om dit knijpzakje mee naar school te nemen. Zo leuk met haar naam er op.
  Graag doe ik mee met deze winactie.
  Ik heb geen Facebook, maar kom regelmatig op Bloglovin.
  Ik hop nu weer door en wens je een fijne Pasen.

 8. Ik heb zulke zakjes al vaker gezien, maar me altijd afgevraagd of t nou ook echt werkt…
  Oplossing: ik hoop dat ik ze win 😉

 9. Oei…..dit is wel een super leuke én handige prijs!! Ik doe heel graag mee voor mijn drie anti-fruit-eters 😉 Hopelijk kan ik ze met deze leuke knijpzakjes overhalen om tóch fruit tot zich te nemen…. 😀

 10. Zie steeds vakervan deze knijpzakjes, ik begin er toch wel nieuwsgierig naar te worden. Mooie kans om het eens te proberen 😉

 11. Super handig deze zakjes, doe graag mee. En je blog is erg leuk, heb je nog niet zolang geleden ontdekt en lees met plezier!

 12. Sophie wordt heel erg gewaardeerd door mijn meisje, zeker als er ook nog eens een lekker hapje bij komt kijken 🙂 We doen dus graag mee.

 13. Die zijn leuk en handig!
  Vooral het idee van lekker makkelijk wat yoghurt mee spreekt mij erg aan (en de meiden vast ook :p hihi).
  (Heb trouwens geen Facebook.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.