bloggersdag

Bloggersdag: 65 winacties op verschillende blogs!

Vandaag is het bloggersdag, en dat moeten we natuurlijk vieren! Daarom staan er vandaag op 65 verschillende blogs hele leuke winacties online. En als je deze bloghop gaat volgen, kom je ze allemaal tegen!

Kaboutertuin

Misschien ben je hier wel gekomen via de blog voor mij in deze hop; Kaboutertuinblogt.nl. Dit is de blog van Emy, en zij is mama van drie jongens. Ze zijn 9, 6 en 4 jaar oud. Emy is thuisblijfmama om zoveel mogelijk te kunnen genieten van haar kinderen. Ze is begonnen met bloggen om lekker van zich af te kunnen schrijven en zo nu en dan wat creativiteiten te laten zien. Ze is namelijk gek op knutselen! En heb jij al gezien wat voor leuks zij vandaag weggeeft?

Voormamasdoormamas.nl

En nu ben je dus hier, op Voormamasdoormamas.nl. We bestaan nu 9 maanden, en ik schrijf samen met een heel leuk team van bloggers de artikelen (en wil jij een keer iets voor ons schrijven? Dan vinden we dat heel erg leuk!). Je leest hier van alles en nog wat, wat meestal te maken heeft met het moederschap.

Winnen!

playmobil

Op iedere blog kun je iets winnen, dus hier ook! Ik geef een setje van Playmobil weg, namelijk de Ponyrijles. Hartstikke leuk voor alle paarden- en playmobilfans! De set is geschikt voor kinderen tussen de 4 en 10 jaar, en ik kan hier vast een kindje heel blij mee maken! Om kans te maken laat je hieronder een reactie achter, en ik zou het heel leuk vinden als je de Facebookpagina van Voormamasdoormamas.nl liket! Je maakt kans op deze prijs tot en met zondag 17 september, daarna stuur ik de winnaar een mailtje.

Jessicaonline.nl

Natuurlijk wil je nu weer lekker doorhoppen, dus ik verwijs je door naar Jessicaonline.nl. Een blog die ik zelf nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen! Jessica heeft diabetes, en daarom eet ze geen geraffineerde suiker en tarwe, maar wel vindt ze dat het leven een feestje moet zijn. Daarom is ze altijd op zoek naar leuke recepten om koekjes, taarten, brood, pizza en andere lekkernijen te maken. En die deelt ze natuurlijk op haar blog!

Ook Jessica geeft iets leuks weg, kijk dus snel op haar blog!

99 reacties

 1. Mijn meisje heeft voor haar zesde verjaardag het ziekenhuis gekregen van Playmobil. Hoe leuk is dit erbij en na een val van het paard kan de dokter je helpen. Het zal veel plezier opleveren. Nu duimen maar!

 2. Mijn nichtje is tegenwoordig druk met Playmobil en ze is dol op paarden. Het duurt niet lang en dan mag ze haar verjaardag vieren, dit zou natuurlijk een fantastisch cadeau zijn πŸ˜‰ Doe daarom graag mee. Nog een fijne bloggersdag gewenst.

 3. Hop, hop, een derde van de bloghop moet ik er toch zeker op hebben zitten. Dit keer zie ik een bekend gezicht. Leuke prijs mag je weggeven. Mijn kinderen en zeker mijn dochtertje van 5 jaar zal dit set heel erg leuk vinden. Ze houdt van dieren en van Playmobil!

 4. Leuke winactie! Mijn zoontje is hier nog te klein voor, maar als ik win, maak ik er de kleuters in mijn klas blij mee. We hebben zo weinig budget voor nieuw speelgoed…

 5. Ook weer leuk ik doe weer graag mee voor Zeineb ze is nu echt bezig met poppetjes en rolspellen dus dit zou dan ook graag willen hebben meschien winnen we hier wel nu duimen maar ik volgden jullie al op FB

 6. Super leuk! Mijn dochter is groot fan van playmobil en hiermee zou ik haar heel blij mee maken. Perfect vast voor de feestdagen.

 7. Wauwww superblij maak je me zoontje er mee hij is 21 september jarig heeft als 7 ziekenhuis opnames achter de rug ivm longproblematiek
  Gun het zo ik doe mee

 8. O my God hopdagen in blog land!!
  Waar graag deze kans voor mijn zoontje hij het zo verdient hij 21 september jarig en heeft 7 zware ziekenhuis opnames doorstaan

 9. Al vaker ben ik op je blog terecht gekomen. Nu ben ik je maar gaan volgen op fb πŸ˜‰ Steeds denk ik bij mijzelf, ja deze ga ik in de gaten houden. Maar de waarheid is dat ik daar toch vaak niet meer aan denk. Tenzij ik iets op fb tegenkom. Dus ik hoop via je fb berichten hier toch wat vaker aan te komen.
  Voor nu doe ik heel graag mee met deze winactie. Mijn liefzoon (8jaar) heeft een hersenbeschadiging en gewone lego is echt nog iets te hoog gegrepen voor hem. (al heeft hij daar ook al veel van) Maar Playmobil kan hij wel goed me uit de voeten.

 10. Wat fijn deze bloghop, en wat fijn om nieuwe blogs te mogen leren kennen! Ik zou graag aan deze winactie van je meedoen voor mijn kleinkind, zou ie echt te gek vinden dit setje van playmobil!

 11. Wat een leuke blog heb jij en wat een geweldig leuke prijs is er te winnen. Ik weet zeker dat mijn tweelingdochters hier helemaal blij van zouden worden. Ze zijn gek op Playmobil en pony’s dus dit dit is echt leuk!

 12. Wat leuk! ik doe graag mee voor onze dochter Ylva,ze is 6/9 grote zus geworden van broertje Arvin, hoe leuk zou een cadeautje voor haar zijn tussen al die kraam cadeaus ??

 13. Onze dochter van 4 is nu wel een beetje klaar met de duplo, tijd voor een stapje hoger. Daarnaast is ze fan van pony’s en paarden!
  Kortom, ik doe graag mee.

 14. ik volg je al een hele tijd op Instagram! zo leuk om te zien en te lezen! Playmobil blijft altijd goed niet alleen voor jong maar ook voor oud. Hier kan ik er 3 kindjes altijd heel blij mee maken. Voor hun doe ik dan ook heel graag mee!

 15. Playmobil!! Dat is nu een echte hit bij mijn beide kids!! Ze kunnen werkelijk uren ermee spelen. Ze hebben nu een meeneemhuis, een brandweerauto en een paar kleine doosjes met popjes en wat toebehoren. Ze zouden het geweldig vinden om wat diertjes erbij te hebben πŸ™‚

 16. oooooh paarden!
  en oooooh playmobile
  en ooooooh te leuk!
  mijn dochter zou dit echt helemaal te gek vinden
  ik vond haar eerst nog een beetje te klein ervoor
  maar in december word ze 4
  ja dan mag je nu toch wel met de geweldig leuke playmobile spelen!
  en stiekem zal mama dan ookwel meedoen
  want dit is LEEEEUUUUK!

  groetjes Marjolijn

 17. Ik ben al een poosje een volger. En wat hebben jullie een leuke prijs. Mijn meiden hebben de playmobil ontdekt, maar we hebben nog niet zoveel. Vooral de oudste is gek op paarden. Hier zullen ze heel blij mee zijn!

 18. Geweldig! Mijn meiden spelen graag met de Playmobil poppetjes waar ik als klein meisje mee gespeeld heb. Γ‰cht goed voor jarenlang plezier!
  De kerstmarkt zijn ze ook dol op, al leeft dat natuurlijk toch wat meer in de wintermaanden.
  Ik waag graag een kansje voor deze leuke Ponyrijles! πŸ˜€

 19. Leuk! Ik heb alleen duplo van vroeger en koop nu af en toe lego voor de kids. maar playmobil heb ik nooit gehad en de kids ook nog niet, dus ik waag graag een kansje. liefs melissa

 20. Aangezien mama zojuist naar hier geHOPt is,
  van de ene naar de andere business πŸ˜‰
  Ben ik bij deze actie toch iets langer blijven ‘hangen’
  omdat ik probeer om deze geweldige prijs te ‘vangen’.
  De kids houden namelijk ook van HOPpen,
  en zeker in combinatie met deze playmobil poppen.
  Met de paarden hoppen, in draf en in galop.
  De playmobil poppen hebben hun paardrijcap al op.
  De kids zouden van deze prijs enorm genieten,
  daarom laat ik deze prijs niet schieten.
  Ik hoop dat we deze geweldige prijs winnen,
  dan kan het paardrij-avontuur gaan beginnen !

 21. Leuk zo’n bloghop weer. Ik doe altijd mee.
  Graag doe ik mee met het winnen van PlayMobil.
  Mijn kleindochter is helemaal verknocht aan haar PlayMobil huis enz. Ze speelt er vaak mee.
  Dit setje zal ze ook heel blij mee zijn.
  Wij vieren altijd Kerst met cadeautjes voor de kleinkinderen.
  Misschien kan ik haar dan blij kan maken met PlayMobil Country. Wie weet.
  Ik heb geen Facebook, maar volg je op Bloglovin.
  Zo, en nu hopperdehop ik weer door.

 22. Ik heb een echte pony-dochter en ze is dol op Playmobil. Beide 2 dure liefhebberijen dus ze is altijd aan het sparen voor iets. Dus dit zou ze echt geweldig leuk vinden.

 23. Leuk een nieuwe blog om te volgen en wat heb je een gave prijs. Hier maken we graag kans op. Mijn dochter wordt bijna grote zus en dit is een mooie cadeau voor haar om mee te spelen. Nog maar 7 dagen πŸ™‚

 24. Wat super leuk, dat bloghoppen! Erg gaaf om nieuwe bloggers te ontdekken. Leuke prijs is er ook te winnen. Daar zou mijn kleine meisje erg blij van worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.