maart

Best gelezen artikelen van maart

De nieuwe maand is begonnen, dus het is weer tijd om terug te blikken op de afgelopen maand. Een maand waarin ik zelf veel te weinig toe kwam aan bloggen (ik was namelijk zelf ziek, en toen ik net weer beter was, werd Nomi hartstikke ziek). Gelukkig ben ik hier niet de enige blogger hier en bleven de geweldige gastbloggers (even een applausje voor ze!) hele leuke artikelen sturen.

De best gelezen artikelen van maart bestaan dan ook voor een groot deel uit artikelen van gastbloggers.

Dit is de top 10:

  1. Mijn bevallingsverhaal (dit is de eerste gastblog van Berdien en hij staat nog maar net online, maar hij wordt ontzettend goed gelezen!)
  2. Tip; voedingsbh’s van de Zeeman
  3. Hilarische acties tijdens de zwangerschap
  4. Uit eten met een baby
  5. Mijn bevallingsverhalen
  6. Lieve Roan #5
  7. Geopereerd worden tijdens je zwangerschap
  8. Voel je je ook zo’n vodje na de zwangerschap? Het komt goed, echt waar!
  9. Twinning met Hema
  10. Buikdragen en fietsen met je kindje

Wederom een leuke mix van artikelen! In totaal is Voormamasdoormamas.nl afgelopen maand door 4485 unieke bezoekers bezocht. Iets minder dan in januari en februari, maar ik vrees dat ik dat aan mezelf te wijten heb. Ik kwam nergens aan toe, dus ook minder aan social media. Verder reageerde ik veel minder op andere blogs, en ik denk dat daar het verschil in zit. Maar ik ben nog steeds hartstikke tevreden met deze cijfers hoor, en ik ben mijn gastbloggers hartstikke dankbaar voor alle leuke artikelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.