maart

De best gelezen artikelen van maart

Oeps, april is al lang begonnen en ik heb nog helemaal niet teruggeblikt op maart! Ik was het straal vergeten, maar hier is hij dan alsnog!

De best gelezen artikelen van maart

  1. Help, kind kwijt! Zo zorg je ervoor dat je je kind snel weer terug vindt
  2. Baby-acné; puistjes bij baby’s
  3. GBS bacterie, waarom laten we niet iedereen testen?
  4. De geboorte van Neomi
  5. Voor de eerste keer naar het consultatiebureau; wat neem je mee en wat gaan ze doen?
  6. Het kamertje van Pepijn
  7. Wat als mijn sterrenkindjes wel geboren zouden zijn?
  8. Netflix kijktip: het heerlijk herkenbare Workin’ Moms
  9. Leuk voor je woonkamer, kinderkamer of speelhoekje; een wereldkaart aan de muur
  10. Kant en klare gordijnen versus gordijnen op maat

Blijkbaar interesseerde het artikel over je kind kwijtraken jullie het meest. Logisch, want waarschijnlijk is iedere ouder daar wel bang voor. Ik zelf in ieder geval wel en daarom dragen mijn kinderen nu een armbandje met mijn telefoonnummer erop als we ergens zijn waar het druk is.

Na het plaatsen van het artikel over baby-acné kwam ik erachter dat heel veel moeders het niet kenden. Ik vond het ontzettend leuk om te lezen dat ik mensen gerust heb gesteld, maar onthoud wel dat ik geen arts ben. Ik schrijf hier vooral vanuit mijn eigen ervaring, dus mocht je iets niet vertrouwen, dan moet je natuurlijk wel je huisarts bellen.

En afgelopen maand deelde Laurie een artikel over GBS met ons. Een heel goed artikel, want waarom worden we niet gewoon standaard getest op GBS? Dat zou toch veel beter zijn?

Tot volgende maand!

Ook volgende maand zal ik natuurlijk weer terugblikken (als ik het niet vergeet tenminste, want tja, blijkbaar is de zwangerschapsdementie nog niet helemaal over haha!).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.