quapi

De leukste zomerjurkjes van Quapi

De naam Quapi is afgeleid van het Spaanse woord ‘guapo’, wat ‘knapperd’ betekent. En als je het mij vraagt, past die naam perfect bij de kleding van dit merk! De kleding is vrolijk, kleurrijk en hartstikke hip. Daarnaast wordt de kleding van Quapi zo ontworpen dat kinderen zich er vrij in kunnen bewegen, waardoor ze er heerlijk in kunnen spelen. Quapi heeft kleding voor jongens en meisjes en vandaag laat ik jullie een aantal jurkjes zien uit de zomercollectie. En pas op, want je krijgt meteen zin om te shoppen als je dit ziet!

Jurkjes uit de Quapi Girls collectie

Deze jurkjes komen uit de Quapi Girls collectie en ze ze zijn verkrijgbaar van maat 92 tot en met maat 134/140. De jurkjes hierboven komen uit de nieuwste levering van Quapi en kijk nou hoe leuk deze zomerse kleurtjes zijn! En mocht je nog op zoek zijn naar een jurkje voor de Koningsspelen of voor Koningsdag, dan kun je dit seizoen ook goed slagen bij Quapi! Het eerste en tweede jurkje kosten € 24,95 en de derde kost € 29,95.

Maxi jurken

Quapi heeft ook een aantal hele mooie maxi jurken in haar collectie. Perfect voor de echte meisje-meisjes en ook lekker zomers. Ook de maxi jurken hebben weer hele mooie kleuren en zomerse printjes. Voor deze maxi jurken betaal je € 37,95.

Rode jurkjes

In veel meisjescollecties zie je heel veel roze, maar Quapi kiest ook voor andere kleurtjes. En hoewel ik roze hartstikke leuk vind, vind ik het ook erg leuk om een keer iets anders te zien. Hoe gaaf zijn deze rode jurkjes? De linker, met de panterprint, is een sweatjurk en deze kost € 34,95. De middelste kost € 24,95 en voor de rechter betaal je € 29,95.

Baby jurkjes

En ook voor kleinere meisjes kun je goed slagen bij Quapi. Deze jurkjes komen uit de babycollectie en ze zijn te koop van maat 62 tot en met maat 86. Ze kosten alle drie € 24,95.

Wat vind jij van deze zomerjurkjes?

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.