Leuk voor meiden; de zomercollectie van Quapi!

Ik ben groot fan van Quapi en mijn peuter heeft een paar leuke jurkjes van dit merk in haar kast hangen. Nu de lente eraan komt, komt Quapi weer met een hele leuke nieuwe collectie. In de collectie voor aankomende zomer zien we veel lieve kleurtjes zoals roze en mint. Maar er is ook ruimte voor spijkerstof en stoere streepjes.

Toen ik de collectie zag kreeg ik meteen zin in de zomer. Van de kleurtjes krijg ik echt zin in de zon en ik kan niet wachten totdat we weer met blote armen buiten kunnen lopen. Maar ook voor als het niet super warm is heeft Quapi erg leuke items. Een spijkerjurk met lange mouwen bijvoorbeeld, of een spijkerjasje. Ook vestjes vind ik ideaal voor in de zomer. Als het toch te warm is, doe je hem zo weer uit. Kijk je mee naar de beelden van de collectie?

De zomercollectie van Quapi

quapi

spijkerjas

zomer 2018

zomer

zomerkleding

quapi sale

roze jurk

hoepel

tuinbroek

spijkerjurk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.