kerststal

Leuk voor kerst; houten kerststalletjes!

Ik ben gek op kerst en ik vind houten woonaccessoires altijd heel erg leuk staan. En als je die twee dingen met elkaar combineert, is het natuurlijk helemaal top! Laatst kreeg ik een persbericht over houten kerststalletjes, en dat moet ik echt even met jullie delen. Ik ben er helemaal fan van!

Houten kerststallen

houten kerststal

Van een minimalistische kerststal met een strakke uitstraling tot hangende ster met drie koningen onder de sterrenhemel: Houtenkerststal is hét adres voor duurzame, originele en gezellige kerststallen en -accessoires van hout. Eenvoudige kerststallen met Jozef, Maria en baby’tje Jezus, maar ook prachtige handgesneden exemplaren compleet met een os, een schaap en een herder.

Witte kerststal

witte kerststal

Er is voor iedere woonstijl wel iets te vinden. Houd je van lichte kleuren, dan is deze witte kerststal perfect voor in je huis. Deze kerststal is volledig met de hand gemaakt en bestaat uit Jozef, Maria, baby Jezus in een kribbe, een herder met schaap, een os, een ezel en de drie koningen.

Kerst DIY

kerst diy

Voor degenen die van knutselen houden zijn er de DIY kerststallen. De weken voor kerst zijn er ideaal voor. Buiten is het koud en donker en binnen kun je lekker aan de slag gaan met deze kerststalletjes. Op Houtenkerststal.nl vind je van alles om zelf in te kleuren, te rijgen en in elkaar te zetten.

Over Houtenkerststal.nl

kerst

Houtenkerststal is opgericht door Elmar Jansen, afgestudeerd meubelmaker en eigenaar van de webshops Houtspul en Houtspel. Vanuit zijn passie voor duurzaam houten speelgoed en accessoires van hoge kwaliteit, selecteert Elmar de mooiste houten producten met een natuurlijke uitstraling. Veelal met de hand gemaakt, duurzaam geproduceerd en van uitstekende kwaliteit: Houtenkerststal heeft een passende kerststal voor elk interieur. Naast staande en hangende kerststallen, knutselitems en kerstfiguren is er ook een collectie decoratieve kerstbomen, om het kersttafereel helemaal af te maken.

houten kerstboom

Kende jij deze webshop al? En vind je deze houten kerstaccessoires ook zo leuk?

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.